Raambekleding voor dakkapel

Een dakkapel is een uitbouw van een schuin dakvlak, welke meestal bestaat uit een verticaal raamkozijn. Er is veel mogelijk qua raambekleding voor een dakkapel. Het beste is om de soort raambekleding te kiezen aan de hand van waar je de ruimte voor wil gebruiken. Gaat het om een badkamer, dan zijn aluminium jaloezieën en shutters de beste keuzes. Gaat het om een slaapkamer, dan zijn plissé gordijnen een optie.

Kortom, er zijn tal van mogelijkheden voor raambekleding voor een dakkapel. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij alle mogelijkheden op een rijtje gezet.

Houten Jaloezieën

Het meest gekozen product onder onze klanten is een houten jaloezie. Deze zorgt voor een rustige en sfeervolle uitstraling. Onze houten jaloezieën zijn te bestellen in veel verschillende houttinten, waaronder bamboe. De jaloezieën voorkomen hinderlijk licht, maar je behoudt wel het daglicht dat je huis binnen schijnt. Kies voor zijgeleiding zodat de jaloezie netjes langs het raam blijft lopen als je deze kantelt.

Label 65® Houten Jaloezieën Basswood

Label 65® Houten Jaloezieën Abachi

Label 65® Houten Jaloezieën Bamboe

Label 65® PVC Jaloezie 50 mm

Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn vooral geschikt in vochtige ruimtes, zoals een badkamer (houten jaloezieën zijn in een dergelijke ruimte niet aan te raden in verband met vocht). Ook in woonkamers zijn aluminium jaloezieën geschikt, omdat door het grote aantal lamellen veel lichtkieren ontstaan. Dit zorgt voor een moderne en strakke uitstraling.

Label 65® Aluminium Jaloezie 16 mm

Label 65® Aluminium Jaloezie 25 mm

Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm

Label 65® Aluminium Jaloezie 50 mm "Retro" 

Plissé Gordijnen

Plissé gordijnen hebben wij in veel verschillende uitvoeringen. In de meeste gevallen zijn plissé gordijnen semi transparant, maar je kunt ook kiezen voor een verduisterende uitvoering. Handig als je bijvoorbeeld een slaapkamer hebt in de kamer waar de dakkapel zich bevindt!

Ook kun je kiezen voor Duette® Shades: deze zijn voorzien van een honingraatstructuur. Hierdoor wordt zonlicht gebroken, zodat je geen last hebt van fel zonlicht.

Onze plissé gordijnen & Duette® Shades zijn daarnaast beschikbaar in een dag & nacht uitvoering. Een dag & nacht uitvoering bevat twee plissé gordijnen/duette® shades: één(semi) transparante en één verduisterende. In principe heb je dan twee producten in één!

Label 65® Plisse gordijnen enkel

Label 65® Plisségordijnen en Dupli shades voor draaikiepramen

Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend Dag & Nacht - Transparant

Label 65® Dupli/dupli gordijnen

Label 65® Dupli Shades Vrijhangend Dag & Nacht - Semi Transparant

Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben wij in veel verschillende soorten, waardoor (semi) transparante en verduisterende uitvoeringen. Je hebt de keuze uit veel verschillende stoffen, onderlatten en bedieningsmogelijkheden. Daarnaast kun je kiezen uit Cassette rolgordijnen, bij deze modellen zitten de rolgordijnen in cassettes.

Label 65® Rolgordijnen enkel

Label 65® Koordloze Rolgordijnen

Label 65® Cassette Rolgordijnen Verduisterend

Label 65® Cassette Rolgordijnen Verduisterend Easy fix

Label 65® Rolgordijnen duo

Shutters

Voor een klassieke en warme uitstraling zijn de shutters ideaal. Ze zijn gemaakt van hout of PVC en ze zijn gemakkelijk te bedienen. Je kunt kiezen uit bediening door middel van een bedieningslat, maar ook voor een verborgen bediening. Shutters zijn verkrijgbaar in hout of PVC en ze zijn met name geschikt in vochtige ruimtes. Hebben de ramen in je dakkapel een speciale vorm, bijvoorbeeld een rond raam? Geen probleem, want onze shutters kunnen voor je op maat gemaakt worden! Kies in dat geval voor de Shutters Hout Speciale Vormen.

Shutters Hout

PVC eco shutters

Shutters Hout Speciale Vormen

Horren

De ramen van een dakkapel zijn uitermate geschikt voor horren. Je kunt dan je raam open zetten, terwijl de hor insecten buiten houdt. De Label 65® Raamhorren zijn in dat geval een aanrader. De raamhorren houden insecten tegen, maar geven wel de mogelijkheid tot een zacht briesje in huis.

Label 65® Raamhorren

Label 65® Inzethor