Hordeuren voor de schuifpui

Een schuifpui zorgt naast veel licht ook voor veel frisse lucht in huis. Het is dan ook heerlijk om de schuifpui op mooie dagen open te zetten. Nadeel zijn alleen die vervelende insecten die je huis binnenvliegen. Een hordeur voor de schuifpui biedt hiervoor een oplossing. Maar welke hordeur is het meest geschikt en waar moet je rekening mee houden?

hordeur schuifpui

Hordeuren schuifpui

De schuifpui is uitermate geschikt voor een hordeur. De hordeur wordt geplaatst aan de zijde waar de schuifpui opent en is gemakkelijk te bedienen. Afhankelijk van het type schuifpui en hoe deze openschuift kan de hordeur binnen of buiten geplaatst worden.

In de maanden dat de hordeur nauwelijks gebruikt wordt kun je deze uit het frame klikken en opbergen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de hordeur het gehele jaar te laten zitten. Dankzij het plisségaas neemt deze weinig ruimte in.

bekijk hordeuren

hordeuren schuifpui

Schuifpui hordeur op maat

Een hordeur moet perfect passen op je schuifpui om zijn werk goed te doen. Daarom worden al onze hordeuren op maat gemaakt en bepaal je zelf tot de millimeter nauwkeurig de afmetingen van deze hordeur. Ook kun je de hordeur naar wens samenstellen en kies je zelf de kleur van het profiel en of je de hordeur in of op de dag wilt monteren.

Plisse hordeur schuifpui

Bij de schuifpui is een plissé hordeur een populaire optie. Dit omdat het gaas van deze hordeur als een harmonica in elkaar vouwt wanneer je deze opent. Hierdoor neemt de hordeur weinig ruimte in en kun je er gemakkelijk langs lopen wanneer deze geopend is.

Daarnaast kun je deze hordeur op iedere gewenste stand open laten staan dankzij de rupsketting aan de onderkant. De hordeur klapt dus nooit dicht wanneer je deze loslaat. Tevens is bij plisse hordeuren met rupsketting de ondergeleider slechts 3 mm hoog.

plisse hordeur rupsketting

Tips hordeur schuifpui

  • Heb je schuifpui welke je aan beide kanten kunt openen of een grote schuifpui? Kies dan voor een dubbele hordeur. Deze kan tot 4 meter breed (Luxaflex Allure Hordeur) worden besteld.
  • Het inmeten van een schuifpui hordeur is een precies karwei. Wij raden daarom aan om dit door onze monteurs te laten doen middels een meetafspraak. De € 39,- meetkosten die we rekenen ontvang je retour bij je bestelling.
  • Komt de hordeur op een schuine drempel? Dan kun je een schuine deurdrempel mee bestellen om dit te corrigeren. Zo is een hordeur dus ook geschikt voor schuine deurdrempels.

geruisloze hordeur schuifpui

Hordeur schuifpui inmeten

Onze hordeuren kunnen tot wel 4000 meter breed geproduceerd worden. Hiermee dek je dus gemakkelijk de schuifpui af, ook wanneer dit een dubbele schuifpui is. Het inmeten van een hordeur is een precies karwei, je wilt dat deze perfect aansluit op de schuifpui. Middels onze meetinstructies voor hordeuren. Vind je het toch lastig en besteed je het inmeten liever uit? Bestel dan een meetafspraak en laat onze monteurs dit voor je doen. Ze nemen je alles uit handen.

Hordeur schuifpui laten plaatsen

Het monteren van een schuifpui hordeur is een nauwkeurig klusje. Onze monteurs nemen dit graag voor je uit handen. Wanneer je door ons de hordeur laat inmeten, kunnen we deze ook voor je monteren. Zodra je de hordeur hebt ontvangen plannen we een afspraak met je in om deze te komen plaatsen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw schuifpui hordeur op de juiste manier wordt gemonteerd.

hordeur schuifpui