Shutters op maat

Wie wel eens shutters heeft zien hangen in een huis weet dat de shutters vooral opvallen door de grote lamellen, verwerkt in de shutterluiken. De lamellen zorgen voor de doorvoer van daglicht. De luiken zorgen voor een landelijke óf juist moderne sfeer in huis. Aan beide zijden hebben de shutters een luik dat (afhankelijk van de breedte) in één of twee delen kan worden opengeklapt.

Onze shutters worden volledig op maat gemaakt voor jou.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Shutters op maat; hout of pvc

Bij ons vind je diverse op maat gemaakt shutters, gemaakt van pvc of hout; Je kunt daarbij zelf bepalen welke uitvoering je liever geleverd krijgt. Voor vochtige ruimtes als de badkamer en keuken raden wij geen houten shutters op maat aan maar juist de pvc shutters op maat. 

Daarnaast kun je kiezen uit diverse kleuren en de grootte van de lamel, maar ook de totale grootte van de shutters op maat. De lamelgrootte van zowel de houten als de pvc shutters op maat kan op 63 mm, 89 mm of 114 mm gemaakt worden.

Omdat op maat gemaakte shutters plaatsen nauwkeurig werk is leveren wij een meet- en montageservice bij bestelling van de shutters. Je kunt online de prijs berekenen om een indicatie te krijgen van de prijs. Ben je erover uit dat dit voor jou akkoord is dan kun je contact opnemen met onze klantenservice om de definitieve meetafspraak te maken. Aan de hand van deze meting wordt de definitieve prijs van de shutters op maat vastgesteld.

witte shutters op maat voor de keuken

Shutters op maat in speciale vormen

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om shutters op maat te maken voor speciale vormen ramen. Handig als je bijvoorbeeld een rond raam, of boograam hebt. Daarnaast zijn shutters voor draaikiepramen ook een mogelijkheden. Bij deze speciale vormen shutters is de prijs ook incl. onze meet en montageservice.

grijze shutters op maat eetkamer

Wat kosten shutters op maat?

De prijs van shutters is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de afmetingen, materiaalkeuze en extra opties als verborgen bediening of een vouwrail. Shutters zijn prijzige producten, zeker als je voor maatwerk kiest. Onze goedkoopste houten of pvc shutters zijn echter gemiddeld tot 30% goedkoper dan shutters in standaard maten die je in de woonwinkels koopt. Je hebt bij ons dus voor een kleine meerprijs echt maatwerk in huis in plaats van de standaard maten shutters die je in de bouwmarkten als Gamma of Praxis terugvindt. Eigenlijk doet de naam ‘Goedkoopste shutters’ dan ook afbreuk aan het product dat wij verkopen; wij leveren namelijk een kwalitatief goed product tegen een ongelofelijk scherpe prijs!

Benieuwd naar de prijzen van onze shutters? Je kunt bij ieder shutter product een prijsberekening maken door jouw wensen in te voeren. Zo heb je een prijsindicatie. Ook kun je een vrijblijvende shutters offerte aanvragen via onze website. Deze ontvang je binnen enkele werkdagen per mail.