Luxaflex® Silhouette® Shades

De Luxaflex® Silhouette® shades zijn met recht een echte innovatie te noemen. De Silhouette® Shades zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met de Silhouette® Shades heb je dan ook eigenlijk een jaloezie, een rolgordijn en een in between in één. De Luxaflex® Silhouette® Shades bestaan uit 2 zachte laagjes stof met daartussen horizontale lamellen van stof die de twee buitenste lagen verbind. Je kunt zo de horizontale lamellen in het midden open zetten voor een jaloezie effect en daglicht binnen, of sluiten als je 's avonds van je privacy in huis wil genieten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luxaflex® Silhouette® Shades op maat

Met de Luxaflex® Silhouette® Shades kun je eindeloos combineren. In de Silhouette Shades is bijvoorbeeld de traditionele jaloezie gecombineerd met een duo rolgordijn. Met de Silhouette® Shades heb je een 'jaloezie', een rolgordijn en een in between in één.

De Silhouette® Shades worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Je besteld ze dan ook in de door jou gewenste maten, kleuren en bedieningsmechanisme. Kies bijvoorbeeld voor elektrisch bedienbaar voor maximale luxe. Er is ook een SmartCord® bediening leverbaar voor de Luxaflex® Silhouette® Shades, 1 koord voor optrekken en neerlaten. Deze optie is erg handig en geeft jouw Luxaflex® Silhouette® Shades een nog strakkere uitstraling.

Hieronder kan je in het Luxaflex® Silhouette® Shades collectieboek bladeren. Hierin staat o.a. uitleg over Silhouette® Shades, stofkeuze en de verschillende bedieningen.