Luxaflex® Cassette Rolgordijn - 4

25% korting

Luxaflex raambekleding

Bekijk alle kleuren >

Kies een kleur

Hier zie je de kleuren die beschikbaar zijn in de door jou ingevoerde maten, staat je kleur er niet bij kies een andere kleur of een andere bediening. Staan er helemaal geen kleuren dan gaat het product over de maximale m2 heen en is het product niet leverbaar.
1010 Hannaliz RD
1101 Lyon RD
1102 Lyon RD
1139 Orba RD
1140 Orba RD
1141 Orba RD
1142 Orba RD
1143 Orba RD
6402 Hannaliz RD
6404 Hannaliz RD
6405 Hannaliz RD
6407 Hannaliz RD
Cassette S1 (72 mm diep x 68 mm hoog)
Cassette S2 (89 mm diep x 80 mm hoog)
Cassette S3 (100 mm diep x 98 mm hoog)
Wit
Grijs
Zwart
PowerView® elektrisch GEN 3.0
Eindloos ketting links
Eindloos ketting rechts
Van € 361,00
Uw voordeel € 90,25
€ 270,75
10 - 15 werkdagen
 • Keuze uit een aantal type bedieningen
 • Verschillende stofsoorten
 • Zeer geschikt voor in de slaapkamer

Het Luxaflex® Cassette Rolgordijn is standaard voorzien van een cassette en geleiders. Het rolgordijn valt in de cassette, terwijl de geleiders ervoor zorgen dat het rolgordijn strak langs je raam blijft lopen. Ook voorkomen de geleiders dat er lichtkieren ontstaan, wat het Luxaflex® Cassette Rolgordijn met een verduisterende stof (VD) ideaal maakt voor in de slaapkamer!

Je hebt de keuze uit verschillende soorten verduisterende stoffen. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende soorten bedieningen; ketting bediening, handbediend zonder ketting (LiteRise®) of elektrische PowerView® bediening. Bij kettingbediening is de ketting standaard RVS, optioneel in kunststof wit, grijs of zwart kleur gecoördineerd aan de keur van de bovenbak.

Afhankelijk van het formaat van het cassette rolgordijn zijn er 3 maten cassette's, S1, S2 en S3.

Naast de keuze van de cassette heb je ook de keuze in de breedte van je zijprofiel, namelijk 35 mm of 64 mm. Het profiel van 64 mm is standaard voorzien van een borstel. Deze borstel zorgt ervoor dat er nog minder licht naar binnen kan komen. Wil je een nog betere afsluiting van het licht dan kan je ook kiezen voor een zijprofiel van 64 mm met een speciaal dim-out onderprofiel.

Let op: Een verduisterend rolgordijn is niet luchtdoorlatend en kan dus bij gebruik van een ventilatierooster of een openstaand raam uit de zijgeleiding geblazen worden.

Eigenschappen van het Luxaflex® Cassette Rolgordijn - 4

Voordelen

 • Het rolgordijn zit netjes weggewerkt in de stijlvolle cassette.
 • Keuze uit een groot aantal stoffen en bedieningen, waaronder PowerView®.
 • Verduisterend, waardoor dit rolgordijn perfect is voor de slaapkamer.
 • Het 35 mm zijprofiel kan worden geplakt in plaats van geboord.

Nadelen

 • Bij bevestiging voor een luchtrooster kan de stof uit de geleiders geblazen worden.
 • Dient met schroeven gemonteerd te worden, dit wordt afgeraden bij kunststof kozijnen. 

Luxaflex® Child Safety 

Vul altijd de montagehoogte in bij het bestellen van je rolgordijn. Meet hiervoor vanaf de vloer tot waar de bovenkant van je rolgordijn geplaatst wordt.

Luxaflex® maakt de bedieningskoorden op een lengte dat deze 1,50 meter boven de grond hangen. De lengte van je bedieningskoorden wordt dan ook je opgegeven installatiehoogte minus 1,50 meter.

Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 5 jaar beperkte garantie, waarvan 2 jaar volledig
Materiaal Polyester
Transparantie Verduisterend
Product soort Rolgordijn
Bovenbak Cassette S1: 72 mm diep x 68 mm hoog, Cassette S2: 89 mm diep x 80 mm hoog, Cassette S3: 100 mm diep x 98 mm hoog
Onderlat Rechthoekig 13 mm x 30 mm
Zijgeleiding Zijprofiel: 35 mm of 64 mm breed
Minimale breedte 210 mm
Maximale breedte 3500 mm
Minimale hoogte 300 mm
Maximale hoogte 4000 mm
Bediening Ketting bediening, Elektrische bediening, LiteRise - koordloos
Elektrische bediening

Je hebt de keuze om je Luxaflex® Cassette Rolgordijn ook elektrisch te bedienen met PowerView®. Op onze advies pagina Luxaflex® Powerview vind je hier meer over.

Luxaflex® Powerview

PowerView® Motorisation is het elektrische bedieningssysteem waarmee het automatisch bedienen van raambekleding via smartphone en tablet mogelijk is. Dit systeem kan bediend worden met de PowerView® app, de Pebble® Remote of de Scene Controller.
Het PowerView® Motorisation systeem is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste domoticatechnologieën die vandaag de dag op de markt zijn. Het is eveneens compatibel met de tablets en mobiele toestellen van Apple® iOS en Android™. Daarnaast is PowerView® compatibel met diverse applicaties, zoals Amazon® Alexa, Google® Assistant en Homey van Athom®. De IFTTT® app is standaard opgenomen om zo de mogelijkheden van je draadloze huis nog verder uit te breiden.

Dankzij deze innovatieve PowerView® app kun je een smartphone of tablet als een afstandsbediening gebruiken voor individuele raamdecoratie of voor het activeren van scènes in het hele huis. Dat kan thuis of onderweg met RemoteConnect®. Voor deze manier van aansturing heb je de PowerView® Hub nodig.
De mooi vormgegeven Hub verbindt draadloos met je Wi-Fi netwerk en is daardoor eenvoudig te plaatsen op elke locatie in huis. In de hub worden alle instellingen opgeslagen en de scènes geactiveerd van al de PowerView® raamdecoratie en vormt zo het centrale brein van het hele PowerView® netwerk.

De PowerView® app is gratis te downloaden voor iOS en Android™

Meetinstructies Luxaflex® Cassette Rolgordijn

Meet de producten pas in als alles klaar is en de maten van het kozijn niet meer kunnen veranderen. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten.

Wanneer je rolgordijnen meet  zijn er 2 manieren van meten:

'In de dag': Dit houdt in dat er gemeten wordt tussen de kozijnen van het raam of tussen de muren.
'Op de dag': Dit houdt in dat er gemeten wordt op de kozijnen van het raam en dat het product dus voor de kozijnen valt en de zijkanten vrijhangen.

Behalve de standaard 'in de dag' en 'op de dag' situaties zijn er ook een aantal bijzondere situaties. Hier gelden andere meetinstructies voor, deze vind je onderaan de pagina. Bijvoorbeeld als je meerdere rolgordijnen naast elkaar 'op de dag' gaat ophangen of deze in een erker komen.

Rolgordijnen 'in de dag'

1. Meet de breedte van het kozijn op 2 plaatsen, neem de smalst gemeten maat en haal hier 3 mm van de maat af en vul deze in op de website.
2. Meet de hoogte van het kozijn op 2 plaatsen, neem de hoogst gemeten maat en haal hier 2 mm van de maat af en vul deze in op de website.

 

 

 

Rolgordijnen 'op de dag'

1. Meet de breedte op 2 plaatsen, noteer de breedste maat, en tel hier, afhankelijk van de breedte van je zijprofiel minimaal 70 mm (zijprofiel 35 mm) of minimaal 128 mm (zijprofiel 64 mm) bij op. Je kan er natuurlijk voor kiezen om hen nog breder te laten maken. Dit is je breedte maakmaat.
2. Meet de hoogte op 2 plaatsen, noteer de hoogste maat, en tel hier afhankelijk van welke cassette je hebt minimaal 68 (S1), 80 (S2) of 98 (S3) mm bij op. Tel hierbij ook een overlap voor de onderzijde op van minimaal 10 mm. Tenzij hij op een vensterbank komt te staan. Dit is je hoogte maakmaat.
3. Let op: De maten die je invoert zijn de maakmaten!

Let op: De geleider van de verduisterende cassette is 35 of 64 mm breed. Bij op de dag montage moeten de kozijnstijlen dus aan beide zijden minimaal 35 mm of 64 mm breed zijn.

 

 

Bijzondere situaties

- Rolgordijnen naast elkaar 'op de dag'

- Rolgordijnen in een erker met rechte hoek

- Rolgordijnen in een erker met schuine hoeken

 

Hieronder de montage handleiding voor het monteren van een Luxaflex® Cassette Rolgordijn

Luxaflex® kwaliteit

Koop je een Luxaflex® product dan ben je verzekerd van goede kwaliteit raamdecoratie.

Aan alle details is gedacht, tot in de innovatieve bedieningsmechanismen aan toe. Je krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de producten van Luxaflex® 

 

Alles voor een tevreden klantVinden wij belangrijk!

 • Raambekleding voor élk budget
 • Winkel van 400m2 in Rijswijk
 • Direct uit de fabriek geleverd
 • Eigen meetservice
 • Bezorging in Nederland & België
 • Dealer van Label 65 & Luxaflex