Label 65® aluminium jaloezieen

De Label 65® aluminium jaloezieën geven een strakke uitstraling in zowel huiselijke sfeer als op kantoor! Naast de veel verkochte 50 mm jaloezieën zijn van de Label 65® aluminium jaloezieën uiteraard ook de 25 mm en 16 mm verkrijgbaar.

De 50 mm Aluminium Jaloezie heeft een goed samengestelde collectie met bijvoorbeeld de populaire Koper kleur, maar ook de gangbare landelijke kleuren, of mat antraciet en wit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Label 65® Aluminium jaloezieen op maat

Alle Label 65® aluminium jaloezieen die je bij ons besteld, worden compleet op maat gemaakt.
Hierbij heb je de keuze uit de kleur van de jaloezie, maar natuurlijk ook de lamelmaat en bedieningszijde. Het belangrijkste natuurlijk zijn de maten, deze kun je tot de milimeter nauwkeurig invullen!

Label 65® Aluminium lamellen 16 mm/25 mm

Bij het bestellen krijg je de keuze uit verschillende lamel maten. Waaronder de smalle 16 mm, maar ook de populaire 25 mm lamel. Deze is verkrijgbaar in diverse populaire kleuren en is perfect te monteren op een draaikiepraam of deur icm zijgeleiding. Op die manier wordt de jaloezie aan de onderzijde gefixeerd en klappert deze niet wanneer deur of raam open gaat.

Label 65® Aluminium lamellen 50 mm

De Label 65® aluminium jaloezie met 50 mm lamel is de populairste uitvoering binnen de selectie van aluminium jaloezieen. Deze lamel kan in verschillende kleuren besteld worden, van glanzend wit tot koper of mat antraciet. Altijd een kleur die jij mooi vindt!

Ben je op zoek naar een echte eye-catcher? Bekijk dan eens de 50 mm Retro jaloezie. Een aluminium jaloezie met open bovenbak waarin, geheel in retro stijl, alle mechanismen zichtbaar zijn gemaakt.

Nog meer jaloezieen

Nog niet gevonden wat je zocht? Neem dan een kijkje bij de Aluminium jaloezieen van Luxaflex. Misschien zit daar wel tussen waar jij op zoek naar bent!