Luxaflex aluminium jaloezieen

Raambekleding Nederland is leverancier van twee merken jaloezieen. Het merk Label 65®, een merk dat de meest verkochte kleuren jaloezieen aanbiedt tegen een scherpe prijs.
Daarnaast verkopen wij Luxaflex aluminium horizontale jaloezieen, het bekende merk in raamdecoratie. Zij bieden je tal van keuzes in kleuren jaloezieen, ladderbanden en bedieningsopties!

Luxaflex aluminium jaloezieen zijn gecategoriseerd in prijsgroepen; Prijsgroep E is hierbij het voordeligst en 4 het prijzigst.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 42

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luxaflex Aluminium jaloezieen op maat

Alle Luxaflex jaloezieen worden bij ons compleet op maat gemaakt. Je hebt dan ook tal van keuze mogelijkheden om de Luxaflex® jaloezieen helemaal naar wens samen te stellen. Je bepaalt zelf tot op de millimeter nauwkeurig de maat waarin de jaloezie gemaakt wordt. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren en prints voor je jaloezie, kun je bepalen of je liever ladderkoord of ladderband op de jaloezie krijgt en zijn er verschillende bedieningsopties die je kunt kiezen.

Hieronder kan je in het Luxaflex® Horizontale Jaloezieën Collectieboek bladeren. Hierin staan nieuwe kleuren en finish van de aluminium jaloezieën.

 

Heb je bij de Luxaflex Aluminium jaloezieën niet gevonden wat je zocht? Dan kun je altijd een kijkje nemen bij de aluminium jaloezieen van Label 65.

Luxaflex lamellen 16 mm/25 mm/35 mm

Luxaflex® biedt haar bekende aluminium jaloezieen in een aantal verschillende maten aan. De 16 mm versie heeft een zeer smalle lamel waardoor er veel lamellen te zien zijn in vergelijking met bijvoorbeeld een 50 mm aluminium jaloezie.

De Luxaflex 25 mm aluminium jaloezieen zijn voorzien van een 25 mm lamel, dé jaloezie waar Luxaflex ooit bekend mee is geworden. Dankzij de smalle lamel erg goed toepasbaar op draaikiepramen en deuren. Zowel de 16 mm jaloezie als de 25 mm jaloezie zijn enkel verkrijgbaar met een ladderkoord.

De Luxaflex 35 mm jaloezieen hebben een lamelmaat van 35 mm, een mooie tussenmaat lamel, ideaal als je een niet te grote, maar ook niet te kleine lamellen zoekt. De 35 mm jaloezie is zowel met ladderband als ladderkoord beschikbaar.

Luxaflex lamellen 50 mm/70 mm

De Luxaflex 50 mm aluminium jaloezie is de meest bekende en populairste uitvoering. Vanwege de grootte van de lamellen en de ruimte tussen de lamellen kun je hier makkelijk tussendoor kijken, maar heb je geen last van ongewenste inkijkers wanneer je de lamellen sluit.

De 70 mm jaloezie heeft een zeer grote lamel in vergelijking met de kleinste 16 mm versie. Door de 70 mm lamel ontstaat er veel ruimte tussen de lamellen waardoor het uitzicht naar buiten zo min mogelijk verhinderd wordt en de jaloezie een erg stoere uitstraling krijgt.