De oplossing voor kunststof kozijnen

Tegenwoordig worden er in nieuwbouw woningen vaak kunststof kozijnen geplaatst. Het maakt niet uit of het een huur of koopwoning is, boren in kunststof kozijnen.. dat wil je niet! Gelukkig hebben wij verschillende producten welke gemonteerd kunnen worden zonder boren of schroeven. Deze producten zijn overigens ook perfect te gebruiken voor draaikiepramen, zelfs als deze niet van kunststof zijn. We vertellen je er graag meer over..

      

Montage door middel van een magnetisch frame

Dit is een één van de makkelijkste producten om te monteren. Door middel van een magnetisch frame klik je deze gemakkelijk op je raam. We hebben verschillende soorten raambekleding waar je bij dit product uit kan kiezen. Duette® shades, ook wel Dupli shades genoemd en aluminium jaloezieën. Bij Luxaflex® heet dit de Framefix Duette® shades en de Framefix aluminium jaloezie. We hebben ook nog ons eigen merk Label65® dan vind je deze producten onder magnetisch frame dupli shades of magnetisch frame aluminium jaloezie

Duette® of dupli shades hebben een isolerende werking. Door de unieke honingraatstructuur wordt een natuurlijk luchtkussen gecreëerd. Hierdoor houdt het de warmte binnen en de kou buiten. Deze producten zijn energiebesparend en zijn in verschillende transparanties leverbaar. Aluminium jaloezieën zijn tijdloos en je kunt er perfect de lichtinval mee regelen. Daarnaast zijn ze vochtbestendig en hierdoor geschikt voor een badkamer of keuken. Ze zijn licht van gewicht en naar wens samen te stellen.

 

Magnetisch frame duette      magnetisch frame jaloezie

Bekijk alle magnetisch frame dupli producten

Bekijk alle magnetisch frame jaloezie producten

Montage door middel van plakstrips

Een product op je raam plakken? Ja, dat lees je goed! Van Label65® heet dit product een Easyfit en heb je de keus uit verschillende producten zoals een Easyfit dupli shade , Easyfit plisse shade of Easyfit aluminium jaloezie. Bij Luxaflex® heet dit product een Trufit, hier heb je keus uit Trufit aluminium jaloezie en een Trufit Duette shade. Bij dit product heb je helemaal geen product op je kozijnen want deze monteer je direct op het glas met plakstrips. Het product is ingespannen waardoor deze producten zeer geschikt zijn voor draai-kiepramen. Een bijkomend voordeel is dat er geen bedieningskoorden zijn voor het bedienen van het product, het product bedien je met een handgreep.

Voor de Label65® dupli shades en plissé shades (tot 100cm breed) verkopen wij ook losse plaksteunen om de producten zonder boren of schroeven te monteren!

      

Bekijk alle producten met plakstrips en dupli shade

Bekijk alle producten met plakstrips en aluminium jaloezie

Montage door middel van klemsteunen

Naast de magnetische frames en de Easyfit producten hebben wij ook nog de optie om bij sommige producten te kiezen voor klemsteunen. De naam zegt het al, je klemt deze steunen aan het raam vast. Zoals op de onderstaande foto te zien is zit de klemsteun aan de bovenkant van je kozijn vast en wordt het product aan de klemsteun gemonteerd. De klemsteunen zijn in wit, grijs en zwart verkrijgbaar. Je kunt deze klemsteunen bestellen bij de dupli shades , aluminium jaloezieën 25mm en plissé gordijnen van Label65®. Ook kan je ze bestellen bij de Duette® shades, plissé shades en aluminium jaloezieën van Luxaflex®.

      

Meer informatie of advies nodig?

Je bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk! Wanneer je een aantal foto's van je situatie en globale afmetingen meeneemt kunnen wij je goed adviseren. In onze winkel kan je ook onze complete collectie bekijken. Vind je het fijn als we bij jou langskomen? Geen probleem! Je kunt via onze website gemakkelijk een meetafspraak of een advies aan huis afspraak maken. Als eerste in Nederland kan je ook een live meetafspraak maken, geheel gratis. Ook is het mogelijk om via onze website gratis kleurstalen aan te vragen, deze worden binnen 1 a 2 werkdagen verzonden!

Maak hier je meetafspraak

Maak hier je advies aan huis afspraak

Maak hier een afspraak voor live inmeten

 

showroom rijswijk