Zwarte houten jaloezieën

Op zoek naar een houten jaloezie met een stijlvolle uitstraling? Dan is een zwarte jaloezie iets voor jou. Binnen ons assortiment vind je diverse houten Label65 en Luxaflex jaloezieën die allemaal in het zwart verkrijgbaar zijn.

nieuwe zwarte jaloezieën bestel je nu extra voordelig met 25% korting op houten Luxaflex jaloezieën en maar liefst 30% op houten Label65 jaloezieën.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 20

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zwarte houten jaloezieën op maat

Alle houten jaloezieën op onze website, dus ook de zwarte houten jaloezie, wordt volledig op maat gemaakt voor jou. Jij kiest zelf het type jaloezie, bepaalt de afmetingen voor deze zwarte jaloezie én kiest het type bediening, de bedieningszijde en overige extra’s.

Zwarte jaloezie met ladderband bestellen

Onze zwarte jaloezieën zijn met diverse kleuren ladderband te bestellen. Zo heb je de keuze uit zwart ladderband, maar uiteraard kun je hierin ook combinaties maken en je zwarte houten jaloezie met bruin of grijs ladderband bestellen. Houd er wel rekening mee dat de donkere kleur van de lamel iets af kan geven op het ladderband.

zwarte houten jaloezie

Verschillende typen zwarte jaloezieën

Binnen ons assortiment zwarte jaloezieën van hout vind je een aantal verschillende typen. Wanneer je zoekt naar een houten jaloezie met nerf in de lamellen zijn de Abachi houten jaloezie of de bamboe jaloezie een goede optie. Het verschil tussen deze twee is de dikte van de lamellen. Bij de bamboe jaloezieen zijn de lamellen een stuk dunner en lichter, waardoor het geheel was rustiger oogt en de pakkethoogte ook kleiner is.

Gaat je voorkeur uit naar een gladdere lamel, dan zijn de zeer prijsbewuste zwarte houten jaloezie trendy 50 mm en 25 mm een goede optie. Ook binnen het Luxaflex® assortiment vind je een aantal zwarte houten jaloezieën. Hierbij heb je de keuze uit zowel 50 mm als 70 mm brede zwarte lamellen.

zwart jaloezie met ladderband  luxaflex zwarte jaloezie

Hoe combineer je een zwarte, houte jaloezie?

De zwarte houten jaloezie is een echte eyecatcher. De donkere kleur springt direct in het oog en is sfeerbepalend voor de ruimte. Deze jaloezie combineert het mooist in een lichte ruimte. Dankzij de zwarte kleur van de jaloezie is deze gemakkelijk te combineren met andere kleuren, waaronder wit, koper of lichtgrijs.

Verschillende jaloezieen

Jaloezieen zijn er in alle kleuren, maten en materialen. Zo kun je er ook voor kiezen te gaan voor een jaloezie gemaakt van bamboe, een erg duurzame keuze omdat bamboe zo snel groeit. Maar ook kun je kiezen voor een mooie witte houten jaloezie of een jaloezie gemaakt van PVC of aluminium.