Houten jaloezieën zwart

Op zoek naar een houten jaloezie met een stijlvolle uitstraling? Dan is de houten jaloezie zwart iets voor jou. Binnen ons assortiment vind je een aantal Label 65 ® en Luxaflex ® zwarte houten jaloezieën. Hierbij heb je ruime keuze uit 25 mm brede, 50 mm brede en 70 mm brede zwarte lamellen.

Jouw zwarte houten jaloezie bestel je nu extra voordelig met 25% korting op Luxaflex® zwarte houten jaloezieën en 30% korting op Label 65® houten jaloezieën zwart.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Populair Label 65® Houten Jaloezie 50 mm “Trendy”
  2. Label 65® Abachi Houten Jaloezie 50 mm "Classic"
  3. Label 65® Bamboe Jaloezie 50 mm
  4. Label 65® Houten Jaloezie 25 mm Basswood "Trendy"
  5. Label 65® Houten Jaloezie 25 mm Basswood "Classic"
  6. Label 65® Abachi Houten Jaloezie 70 mm "Classic"
  7. Luxaflex® Houten Jaloezie 50 mm Uni Ladderband - 1
  8. Luxaflex® Houten Jaloezie 50 mm Uni Ladderband - 2
  9. Label 65® Houten Jaloezie 50 mm "Retro"
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwarte houten jaloezieën op maat

Alle houten jaloezieën op onze website, dus ook de houten jaloezie zwart, wordt volledig op maakt gemaakt voor jou. Jij kiest zelf het type zwarte houten jaloezie, bepaalt de afmetingen voor deze zwarte jaloezie én kiest het type bediening, de bedieningszijde en overige extra’s.

Onze zwarte jaloezieën van hout zijn met zwarte lamellen en zwart ladderband te bestellen. Uiteraard kun je hierin ook combinaties maken en je houten jaloezie zwart met bruin of grijs ladderband bestellen. Houd er wel rekening mee dat de donkere kleur van de lamel iets af kan geven op het ladderband.

zwarte houten jaloezie

Verschillende typen houten jaloezie zwart

Binnen ons assortiment zwarte jaloezieën hout vind je een aantal verschillende typen zwarte houten jaloezieën. Wanneer je zoekt naar een houten jaloezie zwart met nerf in de lamellen zijn de Abachi houten jaloezie zwart of de bamboe jaloezie zwart een goede optie. Het verschil tussen deze twee is de dikte van de lamellen. Bij de bamboe jaloezieen zwart zijn de lamellen een stuk dunner en lichter, waardoor het geheel was rustiger oogt en de pakkethoogte ook kleiner is.

Gaat je voorkeur uit naar een gladdere lamel, dan zijn de zeer prijsbewuste zwarte houten jaloezie trendy 50 mm en 25 mm een goede optie. Ook binnen het Luxaflex® assortiment vind je een aantal zwarte houten jaloezieën. Hierbij heb je de keuze uit zowel 50 mm als 70 mm brede zwarte lamellen.

houten jaloezie zwart   zwart houten jaloezie luxaflex

Zwarte jaloezie van hout combineren

De zwarte houten jaloezie is een echte eyecatcher. De donkere kleur springt direct in het oog en is sfeerbepalend voor de ruimte. De houten jaloezie zwart combineert het mooist in een lichte ruimte. Dankzij de zwarte kleur van de jaloezie is deze gemakkelijk te combineren met andere kleuren, waaronder wit, koper of lichtgrijs.

Zoals reeds benoemd komt een zwart houten jaloezie komt het beste tot zijn recht wanneer deze wordt omgeven door een witte of andere lichte tint muur. Dit zorgt er namelijk voor dat alle aandacht wordt gevestigd op jouw houten zwarte jaloezie. Daarnaast zorgt de lichte omgeving ervoor dat de ruimte niet te donker wordt.