Label 65® Gordijn Roede 30 mm Mat Zwart

30% korting

Label65 raambekleding

Van € 68,36
Uw voordeel € 20,51
€ 47,85
10 - 15 werkdagen
 • Gratis op maat gezaagd
 • Stoere uitstraling
 • Eenvoudig te monteren

De Label 65® Gordijn Roede is ideaal als je jouw nieuwe gordijn wil gaan ophangen middels zeilringen. Maar ook plooigordijnen kun je hier ook gemakkelijk aan ophangen middels gordijnringen. De gordijnroede heeft een standaard diameter van 30 mm en is te bestellen tot 5000 mm (5 meter) en is verkrijgbaar in 3 verschillende typen. Zo kun je kiezen uit de grafiet-kleurige, de mat zwarte variant of de edelstaal variant.

Keuzes

De roede, in welke kleur dan ook, kun je bestellen vanaf 1000 mm (1 meter) tot, zoals eerder al genoemd 5 meter. Wij zagen de roede exact op maat. Zo hoef je niet zelf aan de slag te gaan met een zaag. Wel zo makkelijk.

Ophanging

Voor de ophanging zijn er meerdere mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit plafondsteunen, wandsteunen en zijsteunen. Net naar wat voor jou makkelijk is. Houdt er wel rekening mee dat als je gaat voor zijsteunen je niet kunt kiezen voor eindknoppen. Bij bestelling van een bepaalde afmeting rekenen wij voor jou uit hoeveel steunen er nodig zijn om de roede netjes op te hangen. Deze krijg je ook meegeleverd bij jouw pakket. Evenals:

 • De roede zelf
 • De gordijnringen (optioneel)

Bedenk bij het bestellen van jouw gordijn of jouw gordijn komt te hangen tot de grond of tot de vensterbank en houdt hier rekening mee tijdens het doorgeven van je bestelling. Kom je er toch niet helemaal uit met de afmetingen? Dan helpen wij jou natuurlijk graag! Neem hiervoor even contact met ons op. Dat kan via 070 - 7110394.

De gordijnroede kan niet strak tegen het plafond komen te hangen. Dit heeft te maken met het gordijnhoofdje wat dan in de weg zit. Deze is 25 mm. Kies je voor plafondsteunen in plaats van wandsteunen of zijsteunen? Houdt er dan rekening mee dat de bovenkant van de roede 55 mm van het plafond verwijderd komt te hangen. Ga je een plooigordijn ophangen aan jouw Label 65® gordijnroede? Let er dan op dat de oogjes waar je het gordijn aan gaat hangen 117 mm verwijderd zijn van het plafond.

Afmetingen per onderdeel  
Zijsteunen 46 mm diameter, 30 mm lang
Plafondsteun 53 mm diameter, 88 mm lang, niet inkortbaar
Wandsteun 50 mm diameter, 240 mm lang, inkortbaar
Gordijnring Buitenzijde ring: 62 mm diameter.
(Gemeten van bovenzijde ring to onderzijde haak)
Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal Aluminium
Product soort Dim out
Gordijnrails bij Gordijnsoort Gordijn Zeilringen
Diameter railroede of roede 30 mm
Rails of roede Roede
Minimale breedte 1000 mm
Maximale breedte 5000 mm
Montage rails en roedes Plafond montage, Wand montage

Gordijnroede inmeten

Wanneer je de gordijnroede gaat inmeten bepaal je als eerst hoe deze komt te hangen, vrijhangend of ingesloten tussen 2 muren in.
Daarnaast bepaal je ook direct de hoogte. Afhankelijk hiervan bepaal je de juiste steun die je nodig hebt.

Meetinstructies roede vrijhangend (de roede hangt niet tussen 2 muren/kozijnstijlen in)

Bepaal voordat je gaat bestellen eerst hoe ver je de gordijnrail of roede voorbij je raam wilt hebben. Het is aan te raden om een roede of rail te bestellen die breder is dan je raam, zodat de gordijnen mooi langs het raam vallen. Houd bijvoorbeeld rekening met 200 mm aan beide zijden, dan heb je ruimte om de gordijnen naar de zijkanten te schuiven.

1. Meet de breedte van het raam en noteer deze maat.
2. Tel bij deze maat een gewenste overlap op (bijvoobeeld 200 mm per zijde). Dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

Voorbeeld: je raam is 3000 mm breed. Je telt daar twee keer 200 mm op bij de breedte van het raam. De totale breedte van je gordijnrail wordt dan 3400 mm.

Meetinstructies roede ingesloten (de roede hangt tussen 2 muren/kozijnstijlen in)

Ga je de gordijnroede tussen 2 muren in hangen, bijvoorbeeld over de gehele breedte van de pui, dan kun je eenvoudigweg de breedte van de muren aanhouden.

1. Meet de breedte tussen de muren, waar je de roede gaat ophangen, en noteer deze maat.
2. Haal per zijsteun 10 mm van deze maat af. Dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

Hoogteplaatsing van je 30 mm roede

- Kies je voor zijsteunen, wandsteunen, of een combinatie, dan kun je zelf bepalen hoe hoog de roede komt te hangen vanaf de vloer of de vensterbank.
Let op! Uiteraard kan deze niet geheel strak tegen het plafond komen te hangen in verband met het ‘gordijnhoofdje’ (het stukje dat het gordijn boven de roede uitsteekt), deze is 25 mm.

- Kies je voor plafondsteunen, let dan op dat de bovenkant van de roede op 55 mm vanaf het plafond komt te hangen.

- Kies je voor plafondsteunen en ga je een plooigordijn (enkele plooi of dubbele plooi) aan de ringen ophangen? Houd er dan rekening dat de oogjes waar je het gordijn in gaat hangen op 117 mm van het plafond af hangen.

Past altijd garantie!

Doe je een aankoop bij Raambekleding Nederland en meet je deze zelf in, dan is je Raambekleding van het merk Label 65® automatisch verzekerd onder de Past Altijd Garantie! Blijken de maten toch niet juist te zijn, dan zorgen wij ervoor dat je alsnog het product in de gewenste maten ontvangt.
Lees hier meer over de voorwaarden van de past altijd garantie.

Alles voor een tevreden klantVinden wij belangrijk!

 • Raambekleding voor élk budget
 • Winkel van 400m2 in Rijswijk
 • Direct uit de fabriek geleverd
 • Eigen meetservice
 • Bezorging in Nederland & België
 • Dealer van Label 65, Luxaflex & vtwonen