Gordijnrails op maat

Op zoek naar een gordijnrails die perfect op maat is? Dan ben je bij Raambekleding Nederland.NL aan het juiste adres. Onze gordijnrails worden volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat jij thuis niet meer hoeft te zagen, je kunt hem direct ophangen. Ideaal!

Vind jouw gordijnrails voor een enkele plooi, vlinderplooi of wave gordijn en bestel deze nu met 30% korting!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kies je voor een gordijnrails van Label 65®?

Alle gordijnrails van Label 65® worden volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat jij tot de millimeter nauwkeurig doorgeeft welke afmeting de gordijnrails moet krijgen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze op maat wordt gezaagd*. Jij hoeft de gordijnrails alleen nog maar op te hangen en je gordijn eraan te hangen. Makkelijk toch?

Gordijnrails voor wave gordijnen

Heb je een wave gordijn? Of ga je deze nog bestellen? Dan is het belangrijk om hier de juiste rails bij te besellen. Wavegordijnen hangen het mooist wanneer ze in een rails zitten waarbij er een vaste afstand tussen de runners zit. Hiervoor hebben wij de speciale Luxe Wave Cosmo gordijnrails. Deze luxe gordijnrails is speciaal voor wave gordijnen gemaakt en is middels een koord aan de zijkant te bedienen. 

Gordijnrails voor plooi gordijnen

Zoek je een rail voor een gordijn met enkele plooi of vlinderplooi (dubbele plooi), dan is een reguliere gordijnrails voldoende. Bepaal zelf de breedte van de rails, kies vervolgens voor een zwarte gordijnrails of een witte gordijnrails, kies de juiste steunen en de eindknop en je gordijnrails kan worden besteld.

De juiste maat van je gordijnrails opmeten

Het bepalen van de juiste maat voor jouw gordijnrails is essentieel. Gelukkig kun je dat gemakkelijk zelf doen aan de hand van de meetinstructies die bij onze producten staan. Vind je het toch fijn als iemand met je meekijkt of een van onze monteurs de rails voor je in komt meten? Maak dan gebruik van onze meetservice.

* Niet mogelijk voor de gordijnrails zwart