Railroedes

Bij een stijlvol gordijn hoort natuurlijk een stijlvolle railroede. Ben jij op zoek naar een railroede die precies past? Bij Raambekleding Nederland.NL bieden we de perfecte railroede aan! Onze railroedes zijn op maat, hierdoor hoef je de railroede thuis niet meer in te korten. Onze roedes zijn beschikbaar met een diameter van 20 en 28 mm. Ook hebben we vierkante rails in ons assortiment.

Wat is een railroede?

Een railroede combineert de stevigheid van een gordijnroede en de flexibiliteit van gordijnrails. Deze combinatie maakt het mogelijk om gordijnen op te hangen met behulp van een rail, terwijl deze eruitziet als een traditionele roede. Door de open onderkant kun je je gordijn over de gehele lengte van de railroede schuiven, zonder dat de steunen in de weg zitten. Je geniet van de strakke uitstraling van een roede, terwijl je profiteert van de gemakkelijke installatie van een gordijnrails. 

Railroedes op maat

Alle railroedes die je bij Raambekleding Nederland bestelt worden helemaal naar jouw wensen en dus volledig op maat gemaakt. Onze railroedes worden op maat gezaagd en je kunt ze customizen door te kiezen uit verschillende kleuren. We bieden gordijnroedes aan in 20mm en 28mm. Ook kun je kiezen voor een vierkante rails.

Gordrijnroede steun 28mm

Bij Raambekleding Nederland vind je railroedes met een diameter van 28 mm in verschillende uitvoeringen. De railroede wordt volledig op maat gemaakt, je hoeft hem dus niet meer zelf te zagen. Je kunt kiezen uit een railroede in RVS, in het zwart of in het wit, allemaal van ons eigen merk Label 65. Bij elk product staan duidelijke instructies en wat je kunt verwachten van het product. Heb je toch nog vragen? Dan kun je ons bereiken op 070-7110394 of stuur een mailtje naar verkoop@raambekledingnederland.nl.

Gordrijnroede steun 20mm

We bieden ook railroedes aan met een diameter van 22 mm in verschillende uitvoeringen. Deze railroedes zijn verkrijgbaar in wit, zwart en RVS met verschillende eindknoppen. Je kunt bij het bestellen van de railroede kiezen of je plafond of wandsteunen wilt. Ook hebben we verschillende afwerkingen waardoor je zowel een gordijn met enkele plooi of vlinderplooi kunt ophangen. Zo zit er altijd wel een gordijnroede bij die past bij jouw gordijnen en interieur.

Vierkante rails

Wij hebben ook vierkante railroedes in ons assortiment. Door de vierkante vorm creëer je een strakke uitstraling. Ook deze rails worden volledig op maat gemaakt, waardoor je deze thuis niet meer hoeft te zagen. Bij de vierkant railroede zit in de onderkant een open gedeelte voor de glijders. Hierdoor kun je je gordijn over de gehele lengte van de railroede schuiven, zonder dat de steunen daarbij in de weg zitten. Onze vierkante railroedes zijn in 6 kleuren te verkrijgen, zo heb je genoeg keus om een passende railroede te vinden bij jouw gordijn. 

Meet- en ophangservice

Alle railroedes die je bij Raambekleding Nederland bestelt worden helemaal naar jouw wensen en dus volledig op maat gemaakt. Jij bepaalt de maten en kleur. Voordat je een product bij ons besteld, bepaal je de gewenste maat. Deze kun je makkelijk zelf opmeten via onze meetinstructies.


Als je onze meetinstructies te lastig vindt, of simpelweg een monteur wilt laten komen om alles op te meten, dan kun je gebruikmaken van onze meet- en ophangservice. Zo passen jouw nieuwe gordijnroedes perfect op maat. Een meetafspraak is helemaal gratis vanaf 4 stuks. Bij 1 t/m 3 producten betaal je €49, maar dit bedrag krijg je terug wanneer je een bestelling plaatst met een waarde van meer dan €750. Ook kun je advies aan huis van ons krijgen of een live video meet afspraak inplannen.

Een gordijnroede en gordijnen in het echt bekijken?

Hoewel online winkelen een uitkomst is, wil je soms een product in het echt zien en voelen. Wil je weten hoe onze gordijnroedes er in het echt uitzien zodat je een goede keuze kunt maken voor jouw interieur? Dan kun je een afspraak maken om onze winkel in Rijswijk te bezoeken. Onze winkel is van dinsdag tot en met zaterdag open tussen 10:00 en 17:30. Op zondag zijn we tot 17:00 open.