Railroedes op maat - 20 mm diameter

Bij een stijlvol gordijn hoort natuurlijk een stijlvolle railroede. Een railroede heeft het uiterlijk van een gordijnroede, maar biedt dankzij de runners de mogelijk om hier gordijnen met haken aan op te hangen. Deze railroedes hebben een diameter van 20 mm en zijn verkrijgbaar in wit, zwart en RVS met diverse eindknoppen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 mm railroede voor gordijnen

Het beste van twee werelden: de railroede. Deze 20 mm railroede combineert het stijlvolle aspect van de roede met de functionaliteit van een rail. Alle railroedes die je bij Raambekleding Nederland.NL koopt worden volledig op maat gemaakt voor jou. Jij bepaalt tot de millimeter nauwkeurig de afmeting van jouw railroede. Daarnaast heb je de keuze uit de kleuren zwart, wit en een RVS variant. Tevens kun je kiezen tussen een railroede met plafondsteunen of met wandsteunen.

De Zamora verkopen wij bij RaambekledingNederland.NL ook in een grotere variant, namelijk de Lugo, een railroede met een diameter van 28 mm.

Verschillende eindknoppen van de railroede

De Label 65® 20 mm railroede is met een aantal verschillende eindknoppen te bestellen. Je hebt de keuze uit design, zeus, tappo en bolle eindknoppen. Iedere eindknop geeft een andere look aan de railroede. Zo geeft de design eindknop een moderne uitstraling. Deze eindknop is dun en valt niet te erg op. De zeus eindknop is een stuk aanweziger en is een wat schuine eindknop, hij loopt van smal naar breed. De tappo eindknop is een stijlvolle eindknop die net wat meer opvalt als de design eindknop. Tot slot is er de bol eindknop, wat zoals de naam doet vermoeden een bol is.