Raambekleding voor schuine glaslatten

Heb je schuine glaslatten in je raam? Dan is het wellicht niet mogelijk om alle raambekleding hierop te monteren. Bij het oriënteren voor nieuwe raambekleding denk je wellicht niet direct aan het controleren of je schuine of rechte glaslatten heeft. Bij veel van onze producten maakt dit ook niet uit. Maar ga je jouw raambekleding tussen of op de glaslatten bevestigen dan is dit wel van belang om te weten. Het kan in een enkel geval betekenen dat een product niet mogelijk is in die situatie.

Hangt de nieuwe raambekleding voor de glaslatten langs en monteer je deze op het kozijn of de muur? Dan hoeft je hier geen rekening mee te houden!

Montage tussen de schuine glaslatten (In de dag)

Ga je tussen de schuine glaslatten in de dag monteren? Houdt er dan rekening mee dat dit de mogelijkheden qua producten beperkt. Hieronder
is op een rijtje gezet welke producten je hiervoor kunt gebruiken.

Label 65® Plissé Gordijn Spankoord

Een plisse gordijn met spankoorden is ideaal wanneer je deze tussen de glaslatten wilt monteren.
Bij schuine glaslatten is het niet mogelijk om een standaard uitvoering te kiezen. Hier heb je een plisse gordijn met spankoorden voor nodig in een top down bottom up uitvoering.

Hierdoor krijgt je aan zowel de boven- als de onderzijde twee spanvoetjes die je vast kunt schroeven in de schuine glaslat.

Label 65® Plissé Gordijn Spankoord Transparant

Label 65® Plissé Gordijn Spankoord Semi Transparant

Label 65® Plissé Gordijn Spankoord Verduisterend

Label 65® Dupli Shades Spankoord

Een dupli shade is net als een plisse gordijn gemakkelijk te bevestigen tussen de glaslatten. Bij schuine glaslatten is echter wel een top down bottom up uitvoering vereist. Deze wordt namelijk aan zowel de bovenzijde als de onderzijde met spanvoetjes vastgeschroefd in de schuine glaslat.

Label 65® Dupli Shades Spankoord - Semi Transparant

Label 65® Dupli Shades Spankoord - Semi Transparant Duo Tone

Label 65® Dupli Shades Spankoord - Verduisterend

Montage op het rechte gedeelte van schuine glaslatten (Op de dag)

Ga je (deels) op het rechte gedeelte van de schuine glaslatten 'op de dag' monteren? Dan zijn er legio mogelijkheden! Vrijwel alle producten kunnen op het kozijn of de muur bevestigd worden!