Raambekleding voor openslaande deuren

De meeste huizen zijn aan de tuinkant voorzien van dubbele openslaande deuren, welke toegang geven tot de tuin. Niet alle raambekleding is geschikt voor openslaande deuren. Daarom hebben wij voor je een overzicht gemaakt met geschikte raambekleding.De meeste huizen zijn aan de tuinkant voorzien van dubbele openslaande deuren, welke toegang geven tot de tuin. Niet alle raambekleding is geschikt voor openslaande deuren. Daarom hebben wij voor je een overzicht gemaakt met geschikte raambekleding.
Voor openslaande deuren leveren wij de volgende raambekleding:

Houten jaloezieën

De houten jaloezieen vallen onder onze meest verkochte raambekleding. Deze jaloezieen zorgen voor een mooie landelijke sfeer in jouw huis. 
Voor openslaande deuren kunnen houten jaloezieen op verschillende manieren gemonteerd worden:
- Op het kozijn, waardoor de houten jaloezieen voor de klink langs vallen en netjes naast elkaar kunnen hangen.
- Op de openslaande deur met zijgeleiding, zodat je jaloezie mooi strak langs het raam loopt. Hierdoor klapperen de lamellen niet op het moment dat je de deuren open zet. Let wel op dat zijgeleiding enkel mogelijk is bij de 25 mm houten jaloezieen

Houten jaloezieen zijn bij ons leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo maken wij onderscheid in het soort hout (basswood, abachi, bamboe) en de lamelbreedte (25 mm, 50 mm, 70 mm).

Bekijk hier bijvoorbeeld de Label 65® Houten Jaloezie 50 mm "Trendy", onze meest verkochte houten jaloezie!

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieen bestaan uit een groot aantal lamellen, waardoor er veel lichkieren ontstaan. Dit zorgt voor een drukke, speelse en moderne sfeer in huis. Voor openslaande deuren geldt min of meer hetzelfde qua montagemogelijkheden als bij de houten jaloezieen; je kunt ze op het kozijn of op de openslaande deuren zelf monteren. Als je ze op de openslaande deuren wil monteren met zijgeleiding kun je het beste kiezen voor de 16 mm of 25 mm uitvoering.

De aluminium jaloezieen zijn verkrijgbaar in een lamelbreedte van 16 mm tot maar liefst 70 mm. Hoe groter de lamel, hoe groter te lichtkieren worden als de lamellen open staan.

Bekijk hier bijvoorbeeld onze Label 65 25 mm aluminium jaloezie!

Shutters

Shutters zijn luiken met lamellen die je verticaal op en neer kunt bewegen. Vroeger, toen er geen glas in ramen zat, werden shutters gebruikt om zonlicht te weren en het huis te ventileren. Tegenwoordig worden ze vooral decoratie gebruikt om een landelijke sfeer in huis te brengen.
 
De shutters bestaan uit twee of drie luiken die (afhankelijk van de breedte) in één of twee delen openklappen. Dit werkt onhandig in combinatie met openslaande deuren, maar daar hebben wij een handige oplossing voor: shutters in combinatie met een vouwrail! De shutters worden hierbij aan de bovenzijde en onderzijde voorzien van een rial. Hierdoor kun je eenvoudig de shutter luiken 90 graden openklappen, zodat je openslaande deuren gemakkelijker bereikbaar zijn!

Houten Shutters - Modern (Prijs incl. Meten & Monteren*)

Plisse gordijnen & Duette® Shades

Plisse gordijnen zijn te herkennen aan de plooiing in de stof, wat zorgt voor een stijlvolle en elegante uitstraling. Bovendien zijn plisse gordijnen op veel verschillende manieren toe te passen, omdat ze te bestellen zijn in diverse stofsoorten, van transparant tot verduisterend.

Voor openslaande deuren worden plisse gordijnen veel gebruikt, omdat deze voorzien kunnen worden van zijgeleiding. Hierdoor lopen plisse gordijnen strak langs de ramen van je openslaande deuren, zelfs als deze open staan!

Duette® Shades zijn grotendeels hetzelfde als plisse gordijnen, alleen hebben de duette® shades een extra stoflaag waardoor een honingraatstructuur ontstaat. 

 

Bekijk hieronder een selectie van ons aanbod plisse gordijnen en Duette® Shades:
Label 65® Plisségordijnen en Dupli shades met spankoord

Gordijnen

Als je de openslaande deuren sluit en de ramen wil afschermen zijn gordijnen ideaal. Bovendien zijn gordijnen echte sfeermakers en in vrijwel elke situatie toe te passen. Wij leveren namelijk een groot aantal gordijnstoffen. Wil je bijvoorbeeld daglicht in huis behouden, kies dan de dunne Voile en Vitrage stoffen. Wilt je minder last van inkijk, bekijk dan de Overgordijnen met Banenstof. Wil je de ruimte liever verduisteren? Bekijk dan onze verduisterende gordijnen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Gordijnen zijn ideaal om openslaande deuren mee af te dekken, omdat zij heel breed geleverd kunnen worden (tot maximaal 8000 mm). Eén gordijn is dan meestal voldoende om openslaande deuren mee af te dekken!

Het is ook mogelijk om gordijnen te combineren met andere raambekleding, bijvoorbeeld houten jaloezieen!

Bekijk hier ons aanbod gordijnen voor openslaande deuren.
Label 65® Vitrage gordijnen
Label 65® Lichtdoorlatende gordijnen
Label 65® Verduisterende Gordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn, zoals de naam het al zegt, gordijnen met horizontale vouwen in de stof verwerkt. Dit zorgt voor een mooie, klassieke en sfeervolle uitstraling in je huis. Onze vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse stofsoorten, waardoor ze op diverse manieren zijn toe te passen. Wil je enigszins daglicht binnen krijgen voor een mooie sfeer, kies dan voor een transparant vitrage vouwgordijn of een vouwgordijn met overgordijnstof. Heb je liever wat meer privacy in huis? Bekijk dan onze Dim Out of verduisterende vouwgordijnen.

Het handige aan vouwgordijnen is dat je ze vrij breed kunt bestellen, namelijk tot maar liefst 3900 mm breed. Hierdoor kun je in de meeste gevallen jouw openslaande deuren afdekken met één vouwgordijn.

Bekijk hier ons aanbod vouwgordijnen voor openslaande deuren:
Label 65® Transparante vouwgordijnen
Label 65® Lichtdoorlatende vouwgordijnen
Label 65® Vouwgordijnen Verduisterend

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal als je jouw privacy wilt behouden, maar wel voldoende daglicht naar binnen wil krijgen. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren via een kliksysteem. Onze rolgordijnen kunnen uitgevoerd worden met zijgeleiding, hierdoor lopen de rolgordijn strak langs je openslaande deuren.
Daarnaast kunnen rolgordijnen heel breed gemaakt worden, meestal tot een breedte van maar liefst 3000 mm. Hierdoor zijn rolgordijnen uitermate geschikt voor openslaande deuren, omdat je aan één rolgordijn meestal voldoende hebt op de openslaande deuren af te dekken!

Duo Rolgordijnen zijn daarnaast ook een aanrader voor openslaande deuren. De duo rolgordijnen kun je omlaag laten, terwijl je toch de lichtinval kunt regelen. Dit doe je door de stofbanen op en neer te bewegen.

Bekijk hieronder ons aanbod rolgordijnen voor openslaande deuren:
Label 65® Rolgordijnen enkel
Label 65® Koordloze Rolgordijnen
Label 65® Duo Rolgordijnen

Horren

Een dubbele hordeur is ideaal om insecten en ongedierte buiten te houden. Deze hordeur kan geleverd worden in een maximale breedte van maar liefst 3200 mm! Je bepaalt zelf hoe ver je de deur open of dicht wilt schuiven, de hordeur blijft op de gewenste positie staan. Bijkomend voordeel is dat deze hordeur weinig ruimte in beslag neemt op het moment dat deze is opgevouwen.

De dubbele plisse hordeur bestaat uit twee delen die elkaar in het midden tegen elkaar aankomen. Voor extra gebruiksgemak kun je kiezen voor een handgreepbediening. Tijdens het bestellen kun je bepalen of je de hordeur in de dag of op de dag wilt hebben. Let wel op dat dit afhankelijk is van hoe de deuren openslaan. Slaan de deuren naar buiten open, dan kun je het beste de hordeur op de dag monteren. Slaan de deuren naar binnen open, dan is in de dag het meest geschikt om je hordeur te monteren.

Bekijk hier de Label 65® Plissé Hordeur tot 3200 mm - Dubbele Deur