Luxaflex® Rolgordijnen

Standaard Rolgordijnen van Luxaflex® vind je direct online en compleet op maat gemaakt. Je krijgt de keuze uit diverse stofsoorten en bedieningsmogelijkheden. Waaronder het elektrische Powerview. 

Op de Luxaflex® rolgordijnen geven wij 5 jaar garantie, waarvan 2 jaar volledig en 3 jaar beperkt. Voor de Luxaflex rolgordijnen leveren wij stoffen die transparant, semi transparant, lichtdoorlatend & verduisterend zijn. De prijsklassen lopen van de voordeligste soort E, tot prijsklasse 4, de kostbaarste soort rolgordijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 11

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Luxaflex

Misschien wel de bekendste fabricateur van raambekleding ter wereld. Al ruim 70 jaar maken zij de mooiste vouwgordjinen, rolgordijnen en natuurlijk jaloezieen. Deze laatst genoemde soort is waar Luxaflex zo beroemd door is geworden en dan wel specifiek de horizontale jaloezie van aluminium. Dit is ook waarom vele Nederlanders een horizontale jaloezie "Luxaflex" noemen. "Ik moet even de Luxaflex dichtdoen". Terwijl Luxaflex is puur de merknaam en dit merk produceert jaloezieen en er zijn nog genoeg andere merken, die ook horizontale aluminium jaloezieen produceren. Bekijk bijvoorbeeld de aluminium jaloezieen van Label 65.   

Luxaflex Rolgordijn

Alle Luxaflex rolgordijnen maken wij, bij RaambekledingNederland.NL, voor jou op maat. Wij werken dus niet met standaard afmetingen maar met producten tot op de mm nauwkeurig. Je hoeft alleen zelf de afmetingen door te geven en wij gaan voor je aan de slag.

Kies uit mooie kleuren, verschillende bedieningsvormen en montageopties.