Plissé gordijnen verduisterend

Op zoek naar een verduisterend plisse gordijn of verduisterende Duette? Ook dan ben je bij Raambekleding Nederland aan het juiste adres. Binnen onze collectie vind je diverse plisségordijnen en Duettes met verduisterende stof. Onze verduisterende plisségordijnen en Duettes bestel je nu met kortingen tot 30%!
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 32

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verduisterend plisse gordijn voor de slaapkamer

Een plisse gordijn of Duette is ideaal om de slaapkamer mee te verduisteren. Dankzij de smalle bovenbak kan de plissé gemakkelijk in of op de dag gemonteerd worden, zonder dat deze al te veel ruimte inneemt. Aangezien de stof van een verduisterende plissé of Duette licht tegenhoudt zijn dit goede verduisteraars voor de slaapkamer. Er komt echter altijd wel een klein beetje licht binnen langs de zijkanten van het product.

Houd er daarnaast rekening mee dat er bij een enkel plisségordijn altijd nog een klein beetje licht door de gaatjes in de stof komt. Wil je dit niet? Kies dan voor een Duette. Deze bestaat uit twee stoflagen, waartussen het koord zit weggewerkt. Hierdoor zitten er geen gaatjes in de stof en is deze dus verduisterender.

plisse gordijnen verduisterend slaapkamer

Plissegordijn verduisterend op maat

Alle plissés en Duettes die je bij Raambekleding Nederland.NL besteld worden volledig op maat gemaakt. Jij bepaalt dus tot de millimeter nauwkeurig op welke afmetingen jouw verduisterende plissé of duette gemaakt wordt. Daarnaast kies je ook het type bediening, de kleur van de bovenbak en onderlat en uiteraard de stofkleur helemaal zelf.

Dag & Nacht plissé gordijnen

Wil je ’s nachts een verduisterende plissé en overdag een lichtdoorlatende? Kies dan voor een Dag & Nacht plissé of Duette. Dit product bestaat uit een verduisterende en een lichtdoorlatende of transparante plissé / Duette. Je kunt dus overdag de transprante of lichtdoorlatende plissé laten zakken en ’s nachts de verduisterende. Zo heb je feitelijk twee producten in één.

Plisségordijn verduisterend voor dakramen

Voor schuine dakramen hebben wij ook een verduisterende plissé in ons assortiment zitten, namelijk de Dupli Raamhor. Dit is een Duette en hor in één. Dit product kan middels schroeven gemonteerd worden en blijft hierdoor altijd goed op zijn plek hangen.