Plissé gordijnen en shades voor serre

Het glazen plafond van jouw serre bekleden met raamdecoratie? Dat kan met onze plisségordijnen en Dupli Shades voor de serre. Deze raamdecoratie voor serreplafonds blijft dankzij meerdere koorden over de gehele lengte netjes op zijn plaats hangen.

Onze plisse gordijnen en dupli shade voor dakramen van een serre zijn verkrijgbaar in een transparante, semi transparante of verduisterende stofuitvoering.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Raamdecoratie voor dakkoepels en plafondramen in serres

Het vinden van raamdecoratie voor een raam in het plafond van de serre of dat van een dakkoepel is knap lastig. Daarom heeft Label 65 hier een speciaal product voor ontwikkeld: het plisségordijn en de Dupli Shades voor serres. Deze producten zijn voorzien van een aantal spankoorden, waardoor het gordijn strak langs het raam blijft hangen. Dankzij dit unieke serre plisse gordijn kun je hinderlijk zonlicht uit de serre houden.

Bediening van serre dakraam plissés en dupli shades

De plisse en dupli voor serre dakramen zijn eenvoudig te bedienen middels een handgreepje. Is je raam erg hoog en kun je er niet zo makkelijk bij? Dan kun je een bedieningsstang mee bestellen. Hiermee kun je het gordijn bedienen zonder dat je ergens op hoeft te gaan staan.

Andere plissés

Bij RaambekledingNederland.NL hebben we een uitgebreide collectie raambekleding, maar ook natuurlijk meerdere soorten plissés waar je uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor elektrische plissés, plisségordijnen voor draaikiepramen of misschien wel top-down-bottom-up  plissé gordijnen.