Plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn echte sfeermakers in je huis. Plissés zijn standaard voorzien van een enkele gekartelde stof. Deze kan transparant, semi transparant/lichtdoorlatend of verduisterend zijn. Al onze plisségordijnen worden compleet op maat gemaakt. Zo kies je zelf de afmetingen, kleur en bediening van het plisségordijn.

Plisségordijnen op maat

Het plisségordijn is een populaire vorm van raamdecoratie. Plisses zorgen voor sfeer, gaan inkijk tegen en hebben tal van bedieningsmogelijkheden. Daarnaast is het plisségordijn verkrijgbaar in tal van kleuren, waardoor er altijd een kleur tussenzit die past bij jouw interieur. Alle plisségordijnen van Raambekleding Nederland.NL worden op maat gemaakt. Dit betekent dat je zelf de gewenste maten van de plissé doorgeeft, zodat deze perfect op je raam past. Ook heb je ruime keuze uit stofkleuren en bepaal je zowel de manier van bediening als de plaatsing van eventuele bedieningskoorden. Middels onze stapsgewijze configurator stel je jouw ideale plisségordijn in een handomdraai samen en geniet jij straks van jouw plisségordijn op maat.

zwart plisse gordijn semi transparant

Verschillende stoffen - transparant tot verduisterend

Het enkele plisségordijn is er in diverse uitvoeringen. Zo vind je bij Raambekleding Nederland.NL transparante plissegordijnen, semi transparante plissegordijnen en verduisterende plisségordijnen. Wil je veel licht binnenlaten maar ook inkijk tegengaan? Dan is een semi-transparante plissé de beste keuze. Wil je een plisségordijn in de slaapkamer hangen? Dan is een verduisterende plisse de beste optie. Je kunt van alle stoffen en kleuren gratis kleurstalen aanvragen, zodat je de kleur en transparantie thuis goed kunt beoordelen.

Bediening van plisségordijnen

Plisségordijnen kunnen op verschillende manieren bediend worden. De bekendste bediening is die middels bedieningskoorden. Daarnaast kun je ook kiezen voor elektrische bediening, middels een ketting of koordloze handbediening.

plissegordijn met bedieningskoord

Plisségordijnen met bedieningskoord

De standaard bediening van plisségordijnen gebeurt middels een bedieningskoord. Dit koord gebruik je om de plissé te laten zakken of juist omhoog te trekken. Wanneer je kiest voor Top Down / Bottom Up bediening heb je twee bedieningskoorden, zodat je de plissé ook aan de bovenkant kunt laten zakken.

Koop je een Luxaflex® plisségordijn? Dan kun je ook kiezen voor bediening middels een SmartCord®. Dit koord rolt zichzelf automatisch op waardoor het koord nooit heel lang kan worden. Dit ziet er niet alleen netjes uit maar is ook kindveiliger.

Plisségordijnen met ketting bediening

Bij Luxaflex® plissés kun je ook kiezen voor bediening middels een bedieningsketting. Het bedieningskoord maakt in dat geval plaats voor een eindloze ketting. Deze ketting is eindloos, dus zal nooit langer of korter worden.

Plisségordijnen met koordloze bediening

Het is ook mogelijk om plisségordijnen middels handgrepen te bedienen. Deze handgrepen maken bedieningskoorden overbodig, wat ervoor zorgt dat je jouw plissegordijn koordloos kunt bedienen. Deze vorm van bediening wordt bij Luxaflex® plisségordijnen LiteRise® genoemd.

plissegordijn bediening literise  koordloze bediening plissegordijn

Plisségordijnen met elektrische bediening

Last bot not least: elektrische bediening voor plisségordijnen. Dankzij de unieke PowerView® bediening kun je jouw Luxaflex® plisségordijnen op afstand bedienen met een app of afstandsbediening. Je kunt bijvoorbeeld vaste tijden instellen waarop je plissé open of dicht gaat. je kunt je plisségordijn ook koppelen aan je smart home.

Goedkope plisségordijnen bij Raambekleding Nederland.NL

De enkele plisségordijnen die je op onze website vindt zijn altijd scherp geprijsd. Je ontvangt namelijk standaard 30% korting op plisségordijnen van Label 65® en 25% korting op plisségordijnen van Luxaflex®. Dit betekent dat je al een op maat gemaakt plisségordijn kunt bestellen vanaf € 53. Zulke kwalitatieve en relatief goedkope plisségordijnen vind je niet snel ergens anders.

logo label65    logo luxaflex