Elektrische plisségordijnen

Ben jij op zoek naar ultiem bedieningsgemak van je plisse gordijnen? Dan is een elektrisch bediend product de oplossing. Hiermee open en sluit je jouw plisse gordijnen eenvoudig met een druk op de afstandsbediening, of via een app op je telefoon!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 59

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Label 65® elektrisch bedienbaar plisségordijn

Label 65® biedt de XL Plisségordijnen elektrisch aan. In de bovenbak van deze plisségordijnen is een motor verwerkt die contact maakt met een afstandbediening. De motor zelf is draadloos, er is namelijk tevens een accu verwerkt in de bak. Een aantal keer per jaar dient deze opgeladen te worden, waarna je weer een paar maanden vooruit kunt.

Luxaflex® elektrisch bedienbaar plissegordijn

De Luxaflex® vouwgordijnen die elektrisch beschikbaar zijn, zijn voorzien van het ingenieuze Luxaflex® Powerview systeem. Een motor die gekoppeld kan worden aan een afstandsbediening, maar ook aan Hub waarmee je het vouwgordijn via een app op je telefoon kunt bedienen. Ook is het met dit systeem mogelijk om scenes in te stellen, bijvoorbeeld dat het vouwgordijn elke dag sluit wanneer de zon onder gaat!

Elektrisch bedienbare raambekleding

Naast elektrisch bedienbare plisse's van Luxaflex en Label 65 hebben deze twee mooie merken natuurlijk ook andere elektrisch bediende producten. Denk aan elektrisch bediende vouwgordijnen, rolgordijnen maar ook jaloezieën.