Luxaflex® Plissé Shades

Plissé Shades van Luxaflex® bestel je bij Raambekleding Nederland.NL direct online. Nu met 25% korting op de complete collectie 20 mm en 32 mm plissé shades. Wil je een stoere grote vouw in de stof, kies dan voor de 32 mm uitvoering. Vind je de vouw iets dicht op elkaar juist mooi, kies dan voor de 20 mm versie. De 20 mm plisségordijnen zijn daarnaast ook ideaal als je de raambekleding zo plat mogelijk wilt hebben, bijvoorbeeld als je kozijnen niet zo diep zijn.

Op de Luxaflex® plisségordijnen geven wij 5 jaar garantie, waarvan 2 jaar volledig en 3 jaar beperkt. 

Voor de Luxaflex® Plissé Shades leveren wij stoffen die transparant, semi transparant, lichtdoorlatend & dim out. De prijsklassen lopen van de voordeligste soort E, tot prijsklasse 3, de kostbaarste soort Plissé.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luxaflex® Plissé Shades op maat gemaakt

Alle Luxaflex® Plissé Shades die je bij ons vindt worden compleet op maat gemaakt en gratis bij je thuisbezorgd. Omdat je bij ons enkel maatwerk besteld, kun je deze geheel naar jouw wens samenstellen. Je kiest zelf de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig, waardoor je er zeker van bent dat je nieuwe raambekleding precies op jouw raam gaat passen. Om je te helpen bij het bepalen van de afmetingen staan online per product uitgebreide meetinstructies. Eventueel kunt je gebruik maken van onze meetservice, waarbij een monteur bij je langs komt om alles te meten.

Voor inspiratie kan je in het  Luxaflex® Plissé Shades collectieboek bladeren. Keuze uit heel veel verschillende mooie stoffen!

Luxaflex® Plissé Shades uitvoering

De shades van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Om te beginnen kun je kiezen voor vrijhangende of spankoord shades. Vrijhangende shades hangen aan de bovenzijde vast via bevestigingsclips. Shades met spankoord bevatten aan beide zijden een spankoord, welke aan de onderzijde bevestigd zijn met klemsteunen. Deze uitvoering is vooral geschikt voor draaikiepramen.

Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen Plissé Shades en Duette Shades. Hier zit het verschil voornamelijk in de stof; de Duette Shades bevatten namelijk een dubbele stoflaag, waardoor een honingraatstructuur ontstaat. Hierdoor zijn de Duette Shades standaard semi transparant of verduisterend.

Bedieningsopties plisségordijnen

Je hebt bij het samenstelling van jouw product de keuze uit verschillende bedieningsopties. Zo kun je kiezen voor een plisségordijn met Top Down / Bottom Up bediening. Dit houdt in dat je zowel de bovenkant als de onderkant van het plisségordijn kunt bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de onderkant van je raam bedekken terwijl via de bovenkant licht naar binnen schijnt.

Een andere bedieningsoptie die je kunt kiezen is LiteRise®. Dit is een koordloos bedieningssysteem waarbij je het plisségordijn bedient via de onderlat. Deze bediening is ook nog eens kindvriendelijk omdat er door het LiteRise® systeem geen loshangende koorden zijn die een gevaar kunnen vormen voor jouw kinderen.

Andere soorten raambekleding

Raambekleding Nederland.NL heeft naast plisségordijnen ook nog enorm veel verschillende soorten raambekleding in de collectie. Denk aan onder andere jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, gordijnen en shutters. Dus vind je tussen de plisségordijnen niet wat je zoekt, neem dan een kijkje bij alle andere mooie producten in onze webshop.