Luxaflex® verticale lamellen stof

De verticale lamellen van stof zijn een echte klassieker in de raamdecoratie markt. De stoffen banen die verticaal aan een rails hangen kunnen met behulp van een koord of ketting geopend of gesloten worden. Draai je de lamellen open dan heb je veel zicht naar buiten, maar wanneer deze dichtgedraaid zijn bedekken ze het gehele raamvlak!

Bij ons vind je verticale lamellen van Luxaflex®, deze kunnen naar een koord of kettingbediening ook elektrisch bediend worden! Door middel van app of afstandsbediening.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 9

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Luxaflex® Verticale Lamellen Stof - 89 mm of 127 mm

De verticale stoffen lamellen van 89 mm zijn stijlvol en praktisch en bieden alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy. Dankzij de smalle maat van de 89 mm lamel past dit product eenvoudig in een nis of uitsparing. Kies je voor de 127 mm lamelmaat dan krijg je bredere lamellen. Voordeel hiervan is dat je minder lamellen in de rails hoeft op te hangen, waardoor grotere doorkijk ruimte tussen de lamellen ontstaat.

Binnen de collectie biedt Luxaflex® verschillende kleuren aan binnen de diverse prijsklassen die zij hanteren. Prijsklasse E is hierbij het voordeligst en 4 het prijzigst.

Winkel en kleurstalen

Wil je een van de kleuren in het echt bekijken? Of zou je advies willen krijgen over de producten? Je bent van harte welkom in onze winkel in Rijswijk. Hier kun je ook jouw stalen voor de verticale aluminium jaloezieen ophalen.

Wil je liever een kleurstaal van een of meerdere kleuren ontvangen van de Luxaflex® lamellen? Dit is mogelijk, maar hier zijn helaas wel kosten aan verbonden.