Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn stijlvol en praktisch en bieden alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy. Bij Raambekleding Nederland.NL vind je verticale lamellen in verschillende kleuren en materialen. Stel jouw verticale jaloezie samen en bepaal de kleur van de lamellen en het profiel. Wil je jouw product elektrisch bedienen via je telefoon of afstandsbediening? Kies dan voor de elektrische bediening: PowerView.

Maatwerk of kant-en-klaar

Om de juiste verticale lamellen te bestellen is het belangrijk om de juiste maten op te meten. Maak hiervoor gebruik van de meetinstructies die bij het product aangegeven worden. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste maten.

Als je onze meetinstructies te lastig vindt, of simpelweg een monteur wilt laten komen om alles op te meten, dan kun je gebruikmaken van onze meet- en ophangservice. Zo ontvang je jouw nieuwe verticale jaloezieën perfect op maat.

Welke soorten verticale lamellen zijn er?

Bij het samenstellen van je lamellen kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Het grootste verschil waar je uit kunt kiezen is de lamelmaat. Ga je voor een relatief smalle 70 mm of voor een wat bredere 89 of 127 mm lamel. Ook kun je kiezen uit verschillende stoffen. We hebben PVC lamellen, stoffen lamellen en aluminium lamellen in ons assortiment.

PVC lamellen

Onze PVC lamellen zijn verkrijgbaar in 89 en 127 mm. De jaloezieën kunnen tot 6 meter breed gemaakt worden en zijn hiermee dus geschikt voor grote ramen. Je stelt de verticale lamellen naar wens samen en kiest naast de lamel ook zelf je bediening en de kleur van de bovenrail. Je kunt kiezen uit bediening middels een koord/ketting, monocommando ketting (eindloos ketting) of schuif-/tuimelstang. De schuifstang wordt kleur gecoördineerd geleverd in het wit, aluminium of zwart.

Stoffen lamellen

Onze stoffen lamellen zijn ook verkrijgbaar in 89 en 127 mm breed. Onze stoffen lamellen zijn erg praktisch en smaakvol in ieder interieur. We kunnen de jaloezie produceren van 300 mm tot en met 5000 mm breed. Heb je een vrolijk interieur? Dan is dit super leuk te combineren met een jaloezie van stof. Stof is wat minder statisch dan hout of aluminium en geeft daardoor een leuke uitstraling aan je interieur.

Aluminium lamellen

Onze aluminium lamellen zijn te verkrijgen in 70 en 89 mm breed. Je kunt kiezen uit diverse montagesteunen en ze bestaan voor 98% uit hergebruikt materiaal waardoor ze ook nog eens duurzaam zijn. Onze aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse mooie kleuren, waaronder texturen en moderne metallic looks. Ze zijn ideaal voor hoge en brede ramen.

Gratis kleurstalen

Bij Raambekleding Nederland kun je gratis kleurstalen aanvragen, zodat je verticale jaloezieën kiest die ook echt bij jou passen. Zo kun je er zeker van zijn dat je jaloezieën aansluiten bij de rest van je interieur en je voorkeur. De kleurstalen van Label 65 worden binnen 2 dagen verzonden en je kunt er maximaal 10 aanvragen. De kleurstalen van Luxaflex worden binnen maximaal 15 dagen verzonden en daar mag je er maximaal 6 van aanvragen.

Bekijk onze verticale lamellen in de winkel en online

Hoewel online winkelen een uitkomst is, wil je soms een product in het echt zien en voelen. Wil je weten hoe onze verticale lamellen er in het echt uitzien zodat je een goede keuze kunt maken voor jouw interieur? Dan kun je een afspraak maken om onze winkel in Rijswijk te bezoeken. Onze winkel is van dinsdag tot en met zaterdag open tussen 10:00 en 17:30. Op zondag zijn we tot 17:00 open.