Label 65 hordeuren

Op zoek naar een hordeur op maat? Dan is de Label 65 hordeur een goede optie. Deze hordeur is verkrijgbaar tot 2000 mm en hiermee ook geschikt voor openslaande deuren.
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Label 65 Hordeur op maat
  2. Label 65® Plissé Hordeur tot 3200 mm - Dubbele Deur
  3. Label 65 Plisse Hordeur op maat
  4. Label 65® Plissé Hordeur tot 1600 mm
  5. Label 65 Plisse Hordeur op maat
  6. Label 65® Plissé Hordeur Geruisloos - Enkele deur
  7. Label 65® Plissé Hordeur Geruisloos - Dubbele deur
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hordeur Label 65

De hordeuren van ons frisse, jonge en hippe huismerk Label 65 zijn ontworpen en ontwikkeld naar de trends van het moment. Door de hippe designs passen de hordeuren, ook al vallen deze niet heel erg op, in ieder interieur.

De hordeuren zijn leverbaar in verschillende frisse kleuren en volledig op maat te bestellen en zodoende is er dus altijd een hordeur die past. Hordeuren kunnen zowel op de dag (op het kozijn) als in de dag (in het kozijn) geplaatst worden.

Plisséhordeur 

Deze deurhor is ideaal voor in iedere woning. Plissegaas vouwt gemakkelijk op in het frame, deze vouwt als een harmonica in elkaar. Hierdoor het pakket erg klein wordt en dus weinig ruimte in beslag neemt in de betreffende ruimte waar je de deurhor gaat installeren. De plissestof is bijna altijd zwart, maar soms kan er ook worden gekozen voor een grijze plissestof. Het is in ieder geval belangrijk dat de stof niet kleurloos is, want veronderstel dat iemand het plisse dan helemaal niet ziet en er hard tegenaan loopt... Dat zijn natuurlijk problemen die makkelijk voorkomen kunnen worden.

Deurhor overige merken

Niet alleen Label 65 heeft een mooie collectie hordeuren.  Het gerenommeerde Luxaflex heeft ook een aantal voordelige en stijlvolle hordeuren en een uitgebreide collectie horren. Bekijk ook alle horren van Label 65 en Luxaflex.