Belangrijke informatie rondom het Corona virus

Onze winkel is helaas gesloten; ontdek de overige mogelijkheden.

Bij Raambekleding Nederland.NL bestel je al je raamdecoratie eenvoudig online! Al onze fabrieken en onze vervoerders werken door, ook nu tijdens de lockdown. Leveringen bij je thuis gaan dan ook gewoon door. Door schaarste en lange levertijden op sommige productonderdelen kan het zijn dat de levering iets langer op zich laat wachten. Hier word je uiteraard over geïnformeerd.

Ook onze winkel in Rijswijk is helaas momenteel gesloten. Het is wel mogelijk om hier goederen of kleurstalen af te halen, maar laat dit van tevoren aan ons weten. Uiteraard kunnen we je ook in deze tijden voorzien van passend advies. Lees er hier meer over.

Meet- en montageservice

Ook onze meet- en montageafspraken kunnen doorgang vinden. Dit gebeurt uiteraard op een veilige manier. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om gebruik te maken van onze live video meetservice. Hierbij begeleid een van onze experts je via een live video verbinding bij het inmeten van je producten. Tevens geven wij sinds kort advies aan huis, waarbij we naast adviseren ook direct je raamdecoratie voor je inmeten. 

Kleurstalen bestellen of afhalen

Wil je onze producten toch even zien voordat je een bestelling plaatst? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Deze worden binnen enkele werkdagen bij je thuis bezorgd. Het is tevens mogelijk om de gewenste kleurstalen te bekijken en af te halen in onze winkel in Rijswijk.

Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op!

Ons gehele team staat voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen en al je vragen te behandelen. Zo zijn onze winkelmedewerkers dagelijks van 10.00 tot 17.00 telefonisch te bereiken op 070 - 7110394 om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je via deze weg een live video meetafspraak of adviesgesprek inplannen met onze medewerkers. Communiceer je liever per mail? Neem dan contact op via verkoop@raambekledingnederland.nl