Maak een winkelafspraak

Wil je graag advies van een onze medewerkers over de ideale raambekleding voor jouw huis? Wij helpen je graag in onze winkel.

I.v.m. de vakantieperiode willen we je vragen een afspraak te maken. Zo ben je ervan verzekerd dat er een uur tijd voor je gereserveerd is en je geen lange wachttijd hebt in onze winkel.

Maak online een winkelafspraak

Kom je enkel de producten even bekijken of kleurstalen afhalen? Dan kun je uiteraard zonder afspraak binnenlopen.

Welke meetafspraak kies jij?

 • Meetafspraak

  Je weet al welke raamdecoratie je wilt, maar wilt het zelf niet inmeten. Laat het dan over aan onze monteur! Hij neemt je alles uit handen.

  Meetafspraak maken

 • Advies aan huis

  Je wilt raamdecoratie bestellen, maar twijfelt over de mogelijkheden. Onze expert komt bij je thuis en meet ook de raamdecoratie in.


  Advies aan huis afspraak maken

 • Zelf inmeten

  Je raambekleding zelf inmeten? Dat doe je gemakkelijk aan de hand van onze meetinstructies. Deze instrucies vind je op iedere product pagina en onze blog.

  Bekijk meetinstructies

Gratis kleurstalen aanvragen

Vind je het lastig om de kleur van je raamdecoratie te kiezen en wil je deze graag in het echt bekijken? Vraag dan online gratis kleurstalen aan van het product. Je kunt deze op de productpagina aanvragen door op het kopje 'Kleurstalen aanvragen' te klikken. Deze vind je onder de productfoto. Hierna klik je de kleuren aan waarvan je de stalen wilt ontvangen en vul je je adresgegevens in. Je ontvangt de kleurstalen dan zo snel mogelijk bij je thuis.

Het is tevens mogelijk om kleurstalen te bekijken af te halen in de winkel tijdens onze reguliere openingstijden. Neem hiervoor even contact op met onze medewerkers via 070 - 7110394 of [email protected]

Bekijk onze producten