Winkelafspraak of advies bij je thuis

Onze winkel is geopend

We staan voor je klaar in onze winkel! I.v.m. grote drukte raden we je zeer aan om een afspraak te maken. Op de dagen dat we alleen op afspraak open zijn, is het wel mogelijk om kleurstalen en goederen op te halen, maar kunnen we niet garanderen dat er tijd is om je te adviseren.

 

Winkelafspraak maken

 

Openingstijden van onze winkel

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Alleen op afspraak
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: Alleen op afspraak
Zondag: Gesloten

Welke meetafspraak kies jij?

 • Meetafspraak

  Je weet al welke raamdecoratie je wilt, maar wilt het zelf niet inmeten. Laat het dan over aan onze monteur! Hij neemt je alles uit handen.

  MEETAFSPRAAK MAKEN

 • Advies aan huis

  Je wilt raamdecoratie bestellen, maar twijfelt over de mogelijkheden. Onze expert komt bij je thuis met samples en meet ook de ramen in.

  ADVIES AAN HUIS BESTELLEN

 • Live video meetafspraak

  Je weet welke raambekleding je wilt, maar wilt graag hulp bij het inmeten. Doe dit dan samen met ons via een live video meetafspraak.

  Plan een Live Video afspraak
 • Luxaflex adviseur aan huis

  Je hebt interesse in Luxaflex raambekleding en ontvangt graag advies op maat van onze expert. Deze komt bij je thuis met samples en neemt alle mogelijkheden met je door.

  adviesgesprek aanvragen

   

 • Shutters inmeetafspraak

  Wil je jouw shutters door ons laten verzorgen? Bestel dan een shutters inmeetafspraak, onze experts komen bij je thuis en ontzorgen je volledig.

  shutters inmeetafspraak maken

 • Winkelafspraak

  Onze winkel is weer geopend op afspraak. Plan eenvoudig online jouw afspraak in. 

  Winkelafspraak maken

Gratis kleurstalen aanvragen

Vind je het lastig om de kleur van je raamdecoratie te kiezen en wil je deze graag in het echt bekijken? Vraag dan online GRATIS kleurstalen aan van het product. Je kunt deze op de productpagina aanvragen door op 'Kleurstalen aanvragen' te klikken. Deze vind je onder de productfoto. Hierna klik je de kleuren aan waarvan je de stalen wilt ontvangen en vul je je adresgegevens in. Je ontvangt de kleurstalen dan zo snel mogelijk bij je thuis.

Het is tevens mogelijk om kleurstalen te bekijken in de winkel en mee te nemen tijdens onze reguliere openingstijden. Neem hiervoor even contact op met onze medewerkers via 070 - 7110394 of [email protected]

Bekijk onze producten