Maak een winkelafspraak

Advies nodig en onze producten in het echt bekijken? Je bent welkom in onze winkel in Rijswijk. Je kunt online een afspraak maken, onze medewerkers reserveren dan een uur tijd voor je.

Wij doen ook aan vrije inloop, maar kunnen dan niet garanderen dat je direct geholpen kunt worden.

Maak online een winkelafspraak

Welke meetafspraak kies jij?

 • Live video advies

  Je weet welke raamdecoratie je wilt, maar kunt hulp gebruiken bij het inmeten. Een expert helpt je via een live video verbinding, gewoon op je telefoon.

  Live video afspraak maken

 • Meetafspraak

  Je weet al welke raamdecoratie je wilt, maar wilt het zelf niet inmeten. Laat het dan over aan onze monteur! Hij neemt je alles uit handen.

  Meetafspraak maken

 • Advies aan huis

  Je wilt raamdecoratie bestellen, maar twijfelt over de mogelijkheden. Onze expert komt bij je thuis en meet ook de raamdecoratie in.

  Advies aan huis afspraak maken

Gratis kleurstalen aanvragen

Vind je het lastig om de kleur van je raamdecoratie te kiezen en wil je deze graag in het echt bekijken? Vraag dan online gratis kleurstalen aan van het product. Je kunt deze op de productpagina aanvragen door op het kopje 'Kleurstalen aanvragen' te klikken. Deze vind je onder de productfoto. Hierna klik je de kleuren aan waarvan je de stalen wilt ontvangen en vul je je adresgegevens in. Je ontvangt de kleurstalen dan zo snel mogelijk bij je thuis.

Het is tevens mogelijk om kleurstalen te bekijken af te halen in de winkel tijdens onze reguliere openingstijden. Neem hiervoor even contact op met onze medewerkers via 070 - 7110394 of [email protected]

Bekijk onze producten