We staan voor je klaar in onze winkel, wil je zeker zijn dat we tijd voor je hebben bv op de drukke zaterdagen , dan raden we aan om een afspraak te maken.

 

Maak hier je winkelafspraak

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

 

Welke meetafspraak kies jij?

 • Meetafspraak

  Je weet al welke raamdecoratie je wilt, maar wilt het zelf niet inmeten. Laat het dan over aan onze adviseur! Hij neemt je alles uit handen.

  MEETAFSPRAAK MAKEN

 • Advies aan huis

  Je wilt raamdecoratie bestellen, maar twijfelt over de mogelijkheden. Onze expert komt bij je thuis met samples en meet ook de ramen in.

  ADVIES AAN HUIS BESTELLEN

 • Live video meetafspraak

  Je weet welke raambekleding je wilt, maar wilt graag hulp bij het inmeten. Doe dit dan samen met ons via een live video meetafspraak.

  Plan een Live Video afspraak
 • Luxaflex adviseur aan huis

  Je hebt interesse in Luxaflex raambekleding en ontvangt graag advies op maat van onze expert. Deze komt bij je thuis met samples en neemt alle mogelijkheden met je door.

  adviesgesprek aanvragen

   

 • Shutters inmeetafspraak

  Wil je jouw shutters door ons laten verzorgen? Bestel dan een shutters inmeetafspraak, onze experts komen bij je thuis en ontzorgen je volledig.

  shutters inmeetafspraak maken

 • Winkelafspraak

  Onze winkel is weer geopend op afspraak. Plan eenvoudig online jouw afspraak in. 

  Winkelafspraak maken

Gratis kleurstalen aanvragen

Vind je het lastig om de kleur van je raamdecoratie te kiezen en wil je deze graag in het echt bekijken? Vraag dan online GRATIS kleurstalen aan van het product. Je kunt deze op de productpagina aanvragen door op 'Kleurstalen aanvragen' te klikken. Deze vind je onder de productfoto. Hierna klik je de kleuren aan waarvan je de stalen wilt ontvangen en vul je je adresgegevens in. Je ontvangt de kleurstalen dan zo snel mogelijk bij je thuis.

Het is tevens mogelijk om kleurstalen te bekijken in de winkel en mee te nemen tijdens onze reguliere openingstijden. Neem hiervoor even contact op met onze medewerkers via 070 - 7110394 of verkoop@raambekledingnederland.nl

Bekijk onze producten