Binnenkijken bij: familie van Dongen - Zwarte houten jaloezieën

De familie van Dongen is vaste klant van Raambekleding Nederland.NL. Wij mochten onlangs voor de derde keer het huis van de familie voorzien van raamdecoratie. Dit keer ging het om een prachtige nieuwbouwwoning in de regio Eindhoven. Ook zo benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel even verder.

zwarte jaloezieën eettafel

zwarte jaloezieën eethoek   zwarte jaloezieën eethoek

Het is altijd leuk om klanten nog eens terug te zien. Wij waren dan ook erg enthousiast om de familie wederom in onze winkel in Eindhoven te verwelkomen. Ze wisten al wat ze wilden hebben, dus het was een kort bezoek waarbij ze vooral de producten even in het echt wilde bekijken. De keuze is gevallen op zwarte houten jaloezieën en een verduisterend gordijn.

zwarte houten jaloezieën slaapkamer

Voor de meeste ramen in het huis hangen onze trendy houten jaloezieën met 50 mm brede lamellen. Aangezien de ramen in de slaapkamers kiepramen zijn, is er hier gekozen voor jaloezieën met zijgeleiding. Zo blijven de jaloezieën altijd netjes op hun plek hangen, ook wanneer het raam open staat in de kiepstand.

houten jaloezie verduisterend gordijn kinderkamer   zwarte jaloezieën gordijnen babykamer

Ook op zolder en in de bijkeuken vinden we de trendy houten jaloezie, maar dan wel een smallere variant. Hier hangt de 25 mm trendy houten jaloezie, welke dankzij de smalle lamellen achter de kruk van de deur past. Deze jaloezieën zijn tevens voorzien van zijgeleiding.

houten jaloezie 25mm bijkeuken   houten jaloezie 25 mm deur   houten jaloezie 25 mm spankoord deur

Gezien het grote aantal ramen in het huis liet de familie het inmeten en monteren van de raambekleding graag aan ons over. Onze monteur heeft ervoor gezorgd dat alles op de juiste manier werd ingemeten en kwam enkele weken daarna langs om alles op te hangen.

zwarte jaloezieën zonwering werkruimte

   

Het was een flinke klus om alle raamdecoratie op te hangen, maar het resultaat mag er zeker zijn. De familie is wederom erg tevreden met de raamdecoratie en dat horen we maar al te graag.

      

Producten

Label 65® Houten Jaloezie 50 mm “Trendy”
Kleur lamellen: Zwart 3008

Label 65® Houten Jaloezie 25 mm Basswood "Trendy"
Kleur lamellen: Zwart 2508

Label 65® Gordijn Verduisterend Enkele Plooi
Stof: Novara 1502
Afwerking: Standaard zoom

Label 65® Gordijnrails
kleur: wit