Vouwgordijnen op maat

Onze kwalitatieve, maar vooral stijlvolle vouwgordijnen worden met zorg gemaakt. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en zijn volledig naar wens samen te stellen. Ontdek onze collectie Label 65® en Luxaflex® vouwgordijnen op maat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat kosten vouwgordijnen op maat?

De prijs van een op maat gemaakt vouwgordijn is afhankelijk van het formaat van het gordijn, de afwerking en de stofkeuze. Zo zal je vanzelfsprekend meer betalen voor een elektrisch vouwgordijn ten opzichte van een handbediend vouwgordijn. Daarnaast zit er ook verschil tussen onze merken. Onze Label 65® vouwgordijnen zijn iets voordeliger qua prijs ten opzichte van de Luxaflex® vouwgordijnen.

verduisterend vouwgordijn op maat vitrage transparant vouwgordijn op maat lichtdoorlatend vouwgordijn op maat

Op maat gemaakt met jouw favoriete stof

Bij het samenstellen van jouw vouwgordijn op maat kun je diverse keuzes maken. De stofkeuze is er hier een van. Door online stalen aan te vragen of onze winkel te zoeken kun je jouw favoriete stof en kleur bepalen. Zo kun je gaan voor een sfeervolle vitrage of juist een luxe overgordijnstof.

Een vouwgordijn op maat online bestellen

Het online bestellen van een op maat gemaakt vouwgordijn is voordelig. Op onze webshop ontvang je namelijk altijd 30% korting op Label 65® vouwgordijnen en 25% korting op Luxaflex® vouwgordijn. Hierdoor ben je vaak voordeliger uit dan in een winkel. De vouwgordijnen worden op de door jou opgegeven maat gemaakt en vervolgens bij je thuisbezorgd.