Shutters voor schuifpui

Heb je een schuifpui? Kies dan voor shutters als raamdecoratie. Shutters geven een luxe uitstraling en zorgen voor veel privacy. Schuifpui shutters zijn er in diverse kleuren en worden altijd op maat gemaakt.
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op maat gemaakte shutters voor een schuifpui

Onze shutters worden volledig op maat gemaakt en zijn hiermee zeer geschikt voor jouw schuifpui. Shutter bestaan uit luiken, welke in een paneel worden geplaatst. Deze panelen zijn de openen middels scharnieren, maar kunnen ook op een vouwrail worden geplaatst. Er komen dan panelen met twee luiken op een vouwrail, zodat je de schutters kunt openen door deze opzij te schuiven. 

Tijdens het inmeten van deze shutters zal een expert al je wensen met je doornemen en zo tot de ideale shutter voor jouw schuifpui komen.

Trendy zwarte shutters voor de schuifpui

Een populaire optie voor de schuifpui zijn zwarte shutters. De zwarte kleur zorgt voor een elegante en luxe uitstraling. Daarnaast worden er vaak zwarte elementen toegevoegd aan het interieur, zodat het een mooi geheel vormt. Denk hierbij aan een zwarte stalen deur of zwarte eetkamerstoelen.

Houten schuifpui shutters

De houten shutters worden het vaakst gekozen voor de schuifpui. Deze shutters zijn in diverse kleuren te verkrijgen, waarbij het zelfs mogelijk is om zelf de RAL-kleur te bepalen. Het grote voordeel van houten shutters is dat deze in iedere gewenste vorm gemaakt kunnen worden. Zo passen deze shutters ook op schuine ramen.