vtwonen rolgordijnen

Bestel jouw op maat gemaakte vtwonen rolgordijnen nu direct online! De rolgordijnen kunnen besteld worden in diverse soorten stof, van transparant tot verduisterend. Binnen deze stofsoorten zijn verschillende mooie prints te vinden. Kies als finishing touch een mooie onderlat bij je vtwonen rolgordijn!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verduisterend, lichtdoorlatend of transparant rolgordijn

De rolgordijnen van vtwonen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. Ga voor een mooie transparante stof, een stof die net wat meer lichtdoorlaat of een verduisterende stof, die de slaapkamer lekker donker maakt. Alle stofkwaliteiten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende neutrale kleuren, al dan niet met een subtiel patroon in de stof.

Onderafwerking van jouw vtwonen rolgordijn

De rolgordijnen van vtwonen zijn onderscheidend ten opzichte van de rolgordijnen van Label 65 en Luxaflex, niet alleen door de luxeuse stoffen maar ook door de keuzemogelijkheden voor het type onderlat of onderafwerking. De rolgordijnen van vtwonen kun je namelijk bestellen met een hoge onderlat, welke een luxe uitstraling geeft in jouw huis. Wel heb je meer keuzemogelijkheden bij de rolgordijnen van Label 65 en Luxaflex.