Label 65® Railroede Lugo 28 mm RVS Plafondsteun - Eindknop Bol

30% korting

Label65 raambekleding

Van € 166,23
Uw voordeel € 49,87
€ 116,36
10 - 15 werkdagen
  • Gratis op maat gezaagd!
  • Moderne uitstraling
  • Eenvoudig te monteren

Heeft jouw huis een mooie houten visgraat vloer? Met een moderne zwarte keuken? Dan past een zwarte railroede (en misschien ook wel zwarte gordijnen) hier geweldig bij!

Lugo

Lugo is een railroede van het merk Label 65. De Lugo kenmerkt zich doordat hij in 3 verschillende kleuren te verkrijgen is, met 4 verschillende eindknoppen en gemaakt is van aluminium. De Lugo heeft hiernaast een doorsnede van 28 mm en kan besteld worden in alle maten tussen de 1 meter en 5 meter 80. Heb jij dus een raam of kamer die een beetje afwijkt van de norm? Dat is geen probleem, wij zagen jouw Lugo voor je op maat in de maat die jij wenst!

De Label 65 Lugo Railroede wordt als totaalpakket bij jou thuis afgeleverd. Dit betekent dat in jouw pakket de volgende items te vinden zijn:

- Gordijnrails

- Eindstops (2 stuks)

- Eindknop Bol (2 stuks)

- Voldoende runners

- Voldoende plafondsteunen

Inmeten

Zorg dat je de juiste maten besteld. Het zou zonde zijn als jouw railroede net te lang of te kort is. We willen natuurlijk graag voorkomen dat je zelf moet gaan stoeien om een stuk van jou railroede af te zagen of erger dat je railroede te kort is en daardoor überhaupt niet kan worden gemonteerd.

Lees en volg dus goed de meetinstructies onder het kopje “Meetinstructies” en geef ons de juiste maten door! Kom je er niet helemaal uit dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ons team op de klantenservice helpt je graag.

Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal Aluminium
Product soort Gordijnrails of roede
Gordijnrails bij Gordijnsoort Gordijn Enkele Plooi, Gordijn Vlinder Plooi, Gordijn Wave
Diameter railroede of roede 28 mm
Rails of roede Railroede
Minimale breedte 1000 mm
Maximale breedte 5800 mm
Montage rails en roedes Plafond montage

Railroede Inmeten

Wanneer je de railroede gaat inmeten bepaal je als eerst hoe deze komt te hangen, vrijhangend of ingesloten tussen 2 muren in. Daarnaast bepaal je ook direct de hoogte. (Afhankelijk hiervan bepaal je de juiste steun die je nodig hebt).

Meetinstructies Railroede vrijhangend (de roede hangt niet tussen 2 muren/kozijnstijlen in)

Bepaal voordat je gaat bestellen eerst hoe ver je de railroede voorbij je raam wilt hebben. Het is aan te raden om een railroede te bestellen die breder is dan je raam, zodat de gordijnen mooi langs het raam vallen. Houd bijvoorbeeld rekening met 200 mm aan beide zijden, dan heb je ruimte om de gordijnen naar de zijkanten te schuiven.

1. Meet de breedte van het raam en noteer deze maat.
2. Tel bij deze maat een gewenste overlap op (bijvoobeeld 200 mm per zijde). Dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

Voorbeeld: het raam is 3000 mm breed. Je telt daar twee keer 200 mm op bij de breedte van het raam. De totale breedte van je gordijnrail wordt dan 3400 mm.

 

Meetinstructies Railroede ingesloten (de roede hangt tussen twee muren/kozijnstijlen in)

Ga je de gordijnroede tussen 2 muren in hangen, bijvoorbeeld over de gehele breedte van de pui, dan kun je eenvoudigweg de breedte van de muren aanhouden.

1. Meet de breedte tussen de muren, waar je de roede gaat ophangen, en noteer deze maat.
2. Haal per eindknop 60 mm van deze maat af, dit is de maakmaat.
3. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier!

 

Hoogteplaatsing van je 28 mm railroede

Kies je voor de platte plafondsteunen, let dan op dat de onderkant van de railroede 31 mm vanaf het plafond komt te hangen, en het oogje van het gordijn 36 mm van het plafond af hangt. Deze laatste maat is van belang bij het bestellen van de gordijnen.

Kies je voor de plafondsteun 15 mm, let dan op dat de onderkant van de railroede 43 mm vanaf het plafond komt te hangen, en het oogje van het gordijn 54 mm van het plafond af hangt. Deze laatste maat is van belang bij het bestellen van de gordijnen.

Let op: Hou bij het bestellen van je gordijnen rekening met de benodigde ruimte die de railroede inneemt.

Past altijd garantie!

Doe je een aankoop bij Raambekleding Nederland en meet je deze zelf in, dan is je Raambekleding van het merk Label 65® automatisch verzekerd onder de Past Altijd Garantie! Blijken de maten toch niet juist te zijn, dan zorgen wij ervoor dat je alsnog het product in de gewenste maten ontvangt.
Lees hier meer over de voorwaarden van de past altijd garantie.

Alles voor een tevreden klantVinden wij belangrijk!

  • Raambekleding voor élk budget
  • Winkel van 400m2 in Rijswijk
  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Eigen meetservice
  • Bezorging in Nederland & België
  • Dealer van Label 65, Luxaflex & vtwonen