Plisségordijnen top down bottom up

De top-down bottom-up plisse gordijnen en dupli shades zijn een ideale oplossing wanneer je veel licht in huis wit, maar ook gesteld bent op je privacy. Je kunt deze namelijk aan zowel de boven- als onderzijde bedienen. Top down bottom up plissés worden vaak gekozen voor ramen in drukke straten.

De Top-down bottom-up Plissés en Duette® shades zijn verkrijgbaar in diverse stofsoorten en kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een transparante of een semi transparante stof, maar ook voor een verduisterende stof. Hierdoor kun je voor iedere woonruimte geschikte plissés vinden!

Tonen als Foto-tabel Lijst

17-25 van 55

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plisse gordijnen top-down bottom-up

Het grote voordeel van plisségordijnen is de top down bottom up bediening. Deze bediening geeft je de mogelijkheid om de plisse in het midden van of onderin het raam te hangen. Hierdoor kun je overdag extra veel licht binnenlaten, zonder in te leveren op je privacy. Dit is dan ook de reden dat top down bottom up plissés zo populair zijn.

Bij Raambekleding Nederland.NL vind je een ruim aanbod aan plisse gordijnen die top down bottom up kunnen worden bediend. Al deze top down bottom up plisse gordijnen worden volledig op maat gemaakt voor jou. Zo ben je er zeker van dat jouw top down plisse perfect past op het kozijn, in het kozijn of op het raam. Daarnaast bepaal je ook zelf de kleur van de plissé en de bedieningswijze. Zo kun je kiezen voor top down bottom up bediening middels een bedieningskoord of met handgrepen. Luxaflex® top down bottom up plisse gordijnen kunnen ook worden bediend middels de elektrische Powerview bediening of de koordloze Literise bediening.

dubbele plisse gordijnen top down bottom up

Duette® shades top down bottom up

Ook Label 65® dupli’s en Luxaflex® Duettes zijn verkrijgbaar met top-down bottom-up bediening. Dit geldt voor zowel de lichtdoorlatende als de verduisterende dupli en Duette shades. De Label 65® Dupli Shades kunnen enkel met top down bottom up koordbediening worden besteld. De top down bottom up Duettes bieden meer mogelijkheden. Deze kunnen worden bediend middels koordbediening, bedieningsketting, elektrische bediening, handgreep bediening, eindeloos koord en koordloze Literise bediening.

Hoe werkt de top down bottom up bediening?

Bij plisses en duettes met top down bottom up bediening kun je het gordijn in twee delen bedienen. Je kun allereerst de onderkant van de plissé laten zakken, zoals bij ieder regulier gordijn kan. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de bovenkant van de plissé te laten zakken. Hierdoor kun je de plissé dus in het midden van het raam hangen. Door de plissé en Duette lopen koorden, die ervoor zorgen dat het gordijn op zijn plek blijft hangen. Bij het laten zakken van de bovenkant van de plissé of Duette zullen deze koorden wel zichtbaar worden.
Waar kan ik kleurstalen van top down bottom up plissés bekijken?

plissegordijn top down bottom up

Waar kan ik kleurstalen van top down bottom up plissés bekijken?

Wil je een plisségordijn met top down bottom up bediening betellen, maar vind je het lastig om te juiste kleur te bepalen? Vraag dan gratis kleurstalen aan van de top down plisse die je wilt bestellen. Binnen een paar werkdagen ontvang je de stofstalen bij je thuis en kun je rustig de kleuren bekijken. Je kunt tevens een bezoek brengen aan onze winkel om de producten en kleurstalen te bekijken. Hier kunnen onze medewerkers je adviseren over de mogelijkheden.

Hoe meet ik de juiste maat op voor mijn top down bottom up plisse?

Het opmeten van plissés en Duettes met top down bottom up bediening werkt hetzelfde als bij plissés en Duettes met reguliere bediening. Bij ieder product hebben wij uitgebreide meetinstructies en een instructievideo online staan, die jou het inmeten zo makkelijk mogelijk maken. Ook hebben we een uitgebreide blog geschreven met meetinstructies voor plisségordijnen. Kom je er toch niet helemaal uit of laat je het liever aan ons over? Maak dan gebruik van onze meetservice.

Andere top down bottom up producten

Plissegordijnen zijn niet de enige gordijnen die top down bottom up bediend kunnen worden. Je kunt voor top down bottom up bediening kiezen bij vouwgordijnen en bij jaloezieen. Top down bottom up bedienen is ideaal, zo bepaal je heel gemakkelijk zelf de lichtinval in huis maar natuurlijk ook de mate van privacy en hoe makkelijk mensen naar binnen kunnen kijken.