Label 65® Plisségordijnen enkel

De Plisségordijnen enkel van Label 65® kunnen helemaal naar jouw wens worden gemaakt. Label 65® heeft bij het samenstellen van de collectie veel populaire stoffen in de collectie opgenomen. Verdeeld over de categorieen transparant, semi transparant en verduisterend.

Bestel het Plisségordijn enkel van Label 65® tot op de millimeter nauwkeurig door onze uitgebreide meetinstructies te volgen. Deze vind je bij de producten zelf.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend - Semi Transparant
  2. Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend - Transparant
  3. Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend - Verduisterend
  4. Label 65® Plissé Gordijn Spankoord - Transparant
  5. Label 65® Plissé Gordijn Spankoord - Semi Transparant
  6. Label 65® Plissé Gordijn Spankoord - Verduisterend
  7. Label 65® Plissé Gordijn Spankoord Dag & Nacht - Semi Transparant
  8. Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend Dag & Nacht - Transparant
  9. Label 65® Plissé Gordijn Vrijhangend Dag & Nacht - Semi Transparant
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Label 65 Plisségordijn enkel

Een plisségordijn is een gordijn bestaande uit een laag stof met vouwnaden. Als het plissegordijn wordt opgetrokken dan wordt de stof als een harmonica opgevouwen. Een enkel plisségordijn is iets anders dan een duette of dupli shade, deze twee vallen namelijk onder de noemer "plissegordijn dubbel". In tegenstelling tot het enkele plisségordijn heeft deze twee lagen stof, waardoor de koorden niet zichtbaar zijn aan een van beide kanten en er aan de zijkant een honingraatstructuur ontstaat.

De kleur kiezen van jouw plisségordijn

Is jouw oog gevallen op een plisségordijn van Label 65? Dan zijn er enorm veel kleuren om uit te kiezen. Van wit tot zwart, maar ook vele mooie natuurtinten. Vind je niet de perfecte kleur tussen de Label 65 plisségordijnen? Kijk kun je ook nog kiezen voor plissegordijnen van Luxaflex of vtwonen.

Hiernaast kun je ook kiezen uit verschillende stoffen, denk bijvoorbeeld aan een transparante, semi transparante of verduisterende stof. Wil je met jouw plissegordijn alleen een mooie sfeer in huis creeren? Dan kun je prima kiezen voor een transparant plissegordijn. Wil je toch wel een klein beetje verduistering dan kies je voor een semi transparant gordijn. Ga je jouw plissegordijn ophangen in de slaapkamer, dan is een verduisterende stof een logische keuze. 

Bestellen

Bij RaambekledingNederland.NL bestel je jouw plisségordijn, dubbel of enkel, volledig op maat. Tot op de mm nauwkeurig! Wij leveren in alle uithoeken van Nederland. Omdat wij maatwerk leveren is het wel zo dat een bestelling vaak niet de volgende dag in huis is. Hier gaan meestal ongeveer 2 weken overheen. Maar dan kun je wel genieten van prachtig op maat gemaakte raambekleding.