Luxaflex® Duette Shades - 3

Energiezuinig!
25% korting

Luxaflex raambekleding

Van € 394,00
Uw voordeel € 98,50
€ 295,50
15 - 20 werkdagen

Duurzaam, energiebesparend en geluiddempend!

De bijzondere honingraat structuur van Luxaflex® Duette® Shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik. Duette® Shades worden ook wel dubbele plissés (Dupli) genoemd. Wist je dat tot 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis via de ramen kan ontsnappen? Daarom zijn de Luxaflex Duette® Shades ontworpen. Deze houden je huis koel in de zomer en warm in de winter.

De stijlvolle Duette® Shades vullen de natuur perfect aan. Door het licht te verbeteren, je huis in de winter warmer en in de zomer koeler te houden en je huis het hele jaar door te isoleren, maken Duette® Shades je woning duurzamer. Wat je praktische wensen ook zijn, met de Duette® Shades stoffen kun je het licht prachtig regelen dankzij een keuze in transparanties. Van verduisterende stoffen voor de slaapkamer tot duurzame materialen voor de badkamer of transparante stijlen voor de woonkamer - er is een stijlvolle optie voor elke ruimte, elke gewenste lichtregeling en elke privacybehoefte.

 

Duette® Shades 25mm

De Luxaflex® Duette® Shades 25 mm leveren wij in diverse stofsoorten. In prijsgroep 3 van de Luxaflex® Duette® Shades 25 mm kun je kiezen uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Je kunt kiezen uit Duo Tone stoffen of Full Tone stoffen. Duo Tone betekent dat de stof aan de buitenzijde altijd wit is, terwijl de binnenzijde je gekozen kleur bevat. Bij een Full Tone stof heeft de binnen en buitenkant dezelfde gekozen kleur.

Tijdens het bestellen heb je verder nog de keuze uit een groot aantal bedieningsopties, waaronder SmartCord®, een bediening met een zelf intrekkend bedieningskoord. Met dit koord kun je de Duette® Shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen, zonder dat je last hebt van een bungelend koord. Handig en bovendien erg kindvriendelijk! Als je liever geen koordbediening wilt voor je Duette® Shades kun je kiezen voor een handgreepbediening of voor LiteRise® (bediening via de onderlat).

Indien je voor klemsteunen kiest, houdt er dan rekening mee dat klemsteunen aan de bovenkant van het draaiende deel van het raam worden geplaatst.

Afmetingen profiel:

Bovenbak
Koord- & handgreep bediening: 22 mm diep x 14 mm hoog
Kettingbediening: 29 mm diep x 34 mm hoog
Overige bedieningen: 47 mm diep x 36 mm hoog

Onderlat
Handgreep bediening & TruFit®: 22 mm diep x 20 mm hoog
Overige bedieningen: 29 mm diep x 15 mm hoogDuette® Shades 32mm

Met de Luxaflex® Duette Shades van 32 mm heb je een stijlvolle vorm van raambekleding in huis. De Duette Shades zijn voorzien van een honingraatstructuur door de dubbele stoflaag, wat resulteert in een stijlvol en elegant uiterlijk. Alle Luxaflex® Duette Shades worden op maat voor je gemaakt, dus je kunt ze geheel naar eigen smaak samenstellen. In prijsgroep 3 van de Luxaflex® Duette® Shades 32mm kun je kiezen uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Je kunt kiezen uit Duo Tone stoffen of Full Tone stoffen. Duo Tone betekent dat de stof aan de buitenzijde altijd wit is, terwijl de binnenzijde je gekozen kleur bevat. Bij een Full Tone stof heeft de binnen en buitenkant dezelfde gekozen kleur.

Je bepaalt zelf de afmetingen op de millimeter nauwkeurig. Daarnaast kun je de kleur bovenbak kiezen en of je zijgeleiding wilt. Door zijgeleiding worden de duette shades aan beide zijkanten voorzien van spandraden, zodat de duette shades strak langs je raam lopen. Dit is vooral aan te raden bij draaikiepramen, in dat geval is het verstandig om tijdens het bestellen voor klemsteunen te kiezen.

Luxaflex® biedt ook enkele unieke bedieningsopties, waaronder Literise, een volledig koordloos bedieningssysteem waarbij je via de onderlat de Duette Shades bedient. Smartcord is een bedieningssysteem dat werkt via één oprolbaar koord, zodat je geen last hebt van lange, bungelende koorden. 

Afmetingen profiel:

Bovenbak
Koord- & handgreep bediening: 34 mm diep x 14 mm hoog
Kettingbediening: 29 mm diep x 34 mm hoog
Overige bedieningen: 47 mm diep x 36 mm hoog

Onderlat
Handgreep bediening: 34 mm diep x 20 mm hoog
Overige bedieningen: 36 mm diep x 15 mm hoog

 

<