Gordijnen op maat

Wanneer je op zoek bent naar maatwerk gordijnen dan is het belangrijk om van te voren te bepalen wat voor soort gordijnen je zoekt. Je kunt bij ons terecht voor gordijnen van Voile stof en Vitrage tot Verduisterende gordijnen. Alles wordt compleet voor jou op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-9 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Label 65® gordijnen op maat

Gordijnen op maat bestel je eenvoudig online. Wij verkopen gordijnen van het merk Label 65®, een merk dat staat voor 100% kwaliteit en een uitstekende service. Je krijgt dan ook maar liefst 4 jaar garantie op de producten van Label 65®. Zo ben je ervan verzekerd dat mochten je gordijnen op maat onverhoopt een mankement vertonen de klacht gewoon verholpen wordt.

Voile en Vitrage gordijnen op maat

Voile en Vitrage gordijnen zijn perfect voor de woonkamer en geven enorm veel extra sfeer! Deze gordijnen worden voornamelijk gebruikt om de ruimte extra sfeer te geven, met behoudt van daglicht. Vaak wordt Voile of Vitrage in combinatie met andere raamdecoratie opgehangen, bijvoorbeeld een houten jaloezie. Dit omdat zowel voile als vitrage niet helpen tegen inkijk in huis. Bekijk al onze voile en vitrage gordijnen.

Overgordijnen op maat

Overgordijnen worden ook vaak gekozen voor de woonkamer, dit omdat de stof wel enigszins daglicht door laat, maar de inkijk in huis wel tegengaat.
Heb je een mooie overgordijnstof gezien die je in de slaapkamer wil ophangen? Geen probleem, je kunt namelijk een overgordijnstof laten voeren met een voeringstof.

Op dit manier wordt het gordijn verduisterend gemaakt, en valt het dankzij het gewicht van de stof nog mooier.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen worden over het algemeen gekozen voor de slaapkamer, maar ook wel eens voor de woonkamer. Je hebt de keuze uit verschillende soorten verduisterende stoffen, glad of met een mooie stofstructuur. Bepaal eerst of je een enkele plooi, vlinderplooi, wave of zeilring wil. Voor al deze gelden namelijk andere meetinstructies. Meer zien? Bekijk dan alle verduisterende gordijnen.

Een gordijn van de bouwmarkt / meubelwinkel, of toch liever Label 65®?

Wanneer je op zoek bent naar gordijnen in een standaard maat kunnen gordijnen van Ikea, Leenbakker of Kwantum een goede optie zijn. Tegen een kleine meerprijs heb je echter compleet op maat gemaakte gordijnen. Dat betekent dat je tot de millimeter nauwkeurig de afmetingen van het gordijn kunt bepalen, waardoor deze perfect aansluiten. Daarnaast krijg je bij ons maar liefst 4 jaar garantie op gordijnen op maat.

Het voordeel van onze gordijnen op maat is dat je jouw gordijnen volledig naar wens samenstelt en geen concessies hoeft te doen. Jij bepaalt de maat, confectie en afwerking, wij doen de rest. Via onze website kun je gratis stofstalen van de gordijnstoffen aanvragen. Daarnaast kun je onze gordijnen en de stofstalen ook komen bekijken in onze winkel in Rijswijk. Hier kan ons personeel je ook advies geven over de gordijnen, de montage hiervan en kunnen zij je andere vragen beantwoorden.

Je vindt bij ons verschillende soorten gordijnen, van voile en overgordijn tot velours en verduisterende stof. Voor de afwerking van het gordijn kun je kiezen uit een loodveter of een standaard zoom. De loodveter wordt vaak gekozen bij een voile of vitrage stof en wave gordijnen, terwijl de standaard zoom juist bij de wat zwaardere gordijnen vaker gekozen wordt.

De voordelen van maatwerk gordijnen t.o.v. standaard maten van Ikea, Leen Bakker of Kwantum

  • Het gordijn is volledig op maat en past dus altijd perfect. Geen kieren aan de onderkant of juist net iets te lange stof, maar perfect op maat.
  • Je hoeft de gordijnen niet zelf in te korten, alleen zelf op te hangen.
  • Kwalitatief zeer mooie stoffen en ruime keuze.
  • Gratis kleurstalen aanvragen, dus altijd de juiste kleur.
  • Bekijk de gordijnen in onze showroom in Rijswijk.
  • Uitgebreide garantie (Label 65®: 4 jaar) t.o.v. 2 jaar elders
  • Gemakkelijk online te bestellen
  • Meet- en montageservice