Label 65® Gordijn Overgordijn Velours Wave

30% korting

Label65 raambekleding

Van € 145,49
Uw voordeel € 43,65
€ 101,84
10 - 15 werkdagen

Het Label 65® Gordijn Overgordijn Velours Wave heeft een perfecte wave plooiing in de stof waardoor de stof een in volle en steeds herhalende golf hangt. Het wave gordijn is aan de bovenzijde voorzien van een waveband met haken die in een waverail met koordglijders geplaatst kunnen worden. De overgordijnstof is gemaakt van Velours, een fluweelachtige stof.

Let op: De velours stof is niet volledig verduisterend, de stof is bedoeld om extra sfeer te creëren en inkijk in huis tegen te gaan.

Aan de onderzijde kun je kiezen voor een zoom of loodveter. Bij een zoom wordt de stof dubbelgeslagen en vastgezet terwijl er bij een loodveter een veter aangezet wordt aan de onderzijde.

U kunt de gordijnen bestellen in een deel of twee delen. Kies je voor twee delen dan wordt de totaal ingevoerde maat in twee gelijke delen geleverd die samen de opgegeven breedte beslaan.

 

Eigenschappen per type stof

Alvino
Overgordijnstof
Samenstelling: 100% Polyester
Stofsoort: Kamerhoog 300 cm
Max. Krimp: 1%

 

Kenmerken van het Label 65® Gordijn Overgordijn Velours Wave

Voordelen

  • Ideaal voor grote raampartijen. Kan maar liefst tot 6000 mm breed worden gemaakt.
  • Stof kan worden gewassen, zie wasvoorschrift.
  • Perfecte gold in het gordijn.

Nadelen

  • Velours stof geeft extra sfeer in huis, maar is niet verduisterend.

 

Meer informatie
Levertijd 10 - 15 werkdagen
Garantie 4 jaar volledige garantie
Materiaal Polyester
Gordijn confectie Wave
Transparantie Semi Transparant
Product soort Gordijn
Minimale breedte 400 mm
Maximale breedte 7400 mm
Minimale hoogte 400 mm
Maximale hoogte 2650 mm
Bediening Handbediend - Koordloos

Gordijnrail wave

Meet de producten pas in als alles klaar is en de maten niet meer kunnen veranderen. Ga je bijvoorbeeld nog een vloer leggen, wacht dan met inmeten tot de vloer ligt. Dit heeft namelijk invloed op de hoogte waarin je het gordijn gaat bestellen.

Kies je voor een wave gordijnrails dan kun je hierbij de volgende gordijnen bestellen: Gordijnen met een wave confectie.

Let op: Voor onderstaande instructies geldt: De reductie in hoogte is al inclusief hoogtes van de railroede, steunen, 10 mm van de vloer af en gordijnhoofdje

Stap 1: Meet de breedte

Ongelijke delen bestellen, neem dan: 

Stap 2: Meet de hoogte

Ondertstaande tekeningen gaan uit van de wave rails zo strak mogelijk tegen het plafond aan. Wil je de wave rails niet strak tegen het plafond?
Bepaal dan zelf de hoogte en trek deze ook van het totaal af!

Let op: meet op 3 plaatsen en gebruik de kleinst gemeten maat.

 

Rekenvoorbeeld: Plafondhoogte tot vloer is 2800 mm, uw bestelmaat voor de gordijnen icm een standaard plafondsteun wordt dan: 2800 - 35 = 2775 mm

Stap 3: Bestel snel je gordijnen!

Steigerbuisroede: Hieronder vind je de uitgebreide beschrijving voor het meten

Gordijnen meten aan een Gordijnrails Wave.
1. Bepaal en meet de breedte op 2 plaatsen en noteer de breedste maat. Hang je de rails tussen de muren/kozijnen, haal hier dan 5 mm vanaf.
2. Bestel je het gordijn uit 1 deel dan is dit de maakmaat. Bestel je het gordijn uit 2 delen? Tel dan 150 mm bij de breedte op zodat deze in het midden goed sluit.
3. Voor de hoogte meet je van plafond tot de vloer en trek hier 23mm vanaf als je wandsteunen gebruikt en 23 mm als je plafondsteunen gebruikt.
4. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier.

Gordijnen meten in twee ongelijke delen aan een Gordijnrail Wave
Ga je de gordijnen in twee ongelijke delen bestellen? Bijvoorbeeld omdat je een groter deel van de gordijnen voor een raam wil ophangen en een kleiner deel voor een deur, dan kun je onderstaande meetinstructies aanhouden.
1. Meet de breedte op 2 plaatsen en noteer de breedste maat. Hang je de rails tussen de muren/kozijnen, haal hier dan 5mm vanaf.
2. Bepaal waar je de scheiding tussen de gordijnen wil hebben en meet vanaf hier de breedte van de kleine en grote zijde en noteer deze. Opgeteld moet dit de totale breedte maat zijn die je bij stap 1 hebt gemeten.
3. Tel bij de kleine en grote breedte zijde allebei 75 mm op, dit is de maakmaat.
4. Voor de hoogte meet je van plafond tot de vloer en trek hier 35 mm vanaf als je wandsteunen gebruikt en 35 mm als je plafondsteunen gebruikt.
5. Bestel op de website de twee afwijkende maten los van elkaar en kies bij de optie ''Aantal delen'' voor ''1 deel aan de linker- of rechterkant''.
6. Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier

Past altijd garantie!

Doe je een aankoop bij Raambekleding Nederland en meet je deze zelf in, dan is je Raambekleding van het merk Label 65® automatisch verzekerd onder de Past Altijd Garantie! Blijken de maten toch niet juist te zijn, dan zorgen wij ervoor dat je alsnog het product in de gewenste maten ontvangt.
Lees hier meer over de voorwaarden van de past altijd garantie.

Alles voor een tevreden klantVinden wij belangrijk!

  • Raambekleding voor élk budget
  • 3 ruime winkels in Nederland
  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Eigen meetservice
  • Dealer van Label 65, Luxaflex & vtwonen