Label 65® Dupli Shades

De Label 65® Dupli Shades zijn verkrijgbaar in de stoffen (semi) transparant en verduisterend en zijn op diverse manieren te bedienen. Bijvoorbeeld met een standaard ketting of koord, i.c.m. een Top Down / Bottom Up systeem of zelfs elektrisch. De (semi) transparante stoffen zijn ideaal voor in de woonkamer en de verduisterende stoffen zijn perfect voor in de slaapkamer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Label 65® Dupli Shades op maat

De Dupli Shades worden compleet naar jouw wens gemaakt. De Label 65® Dupli Shades vrijhangend zijn beschikbaar in (semi) transparant en verduisterend en zowel in 'full tone', één kleur, of als 'duo tone', aan voor- en achterzijde een andere kleur.

De Dupli Shades geven jouw huis een moderne sfeer en filtert het binnenkomende licht. Ben je op zoek naar de populaire Top Down / Bottom Up Dupli? Je kunt dit als optie kiezen bij een aantal van onze producten!

Dupli Shades horren

Niet alleen kunnen Dupli Shades dienen als raambekleding en sfeermaker in huis. Dupli Shades zijn er in allerlei vormen en maten. Zo zijn er ook Dupli Shades beschikbaar met meerdere functies. Zeker in de lente of zomer wanneer er weer wat meer vliegen actief zijn is dit een ideaal product. Bekijk de Label 65® raamhorren en bestel snel!