Trotse sponsor van Uitstel van Executie

 

Raambekleding Nederland.NL is een van de vaste sponsoren van het RTL 4 programma Uitstel van Executie met Martijn Krabbé. In 2018 en 2019 waren we bij elke aflevering betrokken! Het programma Uitstel van Executie helpt mensen met financiele problemen. Martijn en zijn team zorgen ervoor dat zij weer grip krijgen op hun financiën. Dit gebeurt onder andere door het opknappen, renoveren en opnieuw inrichten van de woningen van de deelnemers die hierna in de verkoop geplaatst kunnen worden. 

 

Raambekleding geeft sfeer aan iedere woonruimte

In alle huizen die in 2018 en 2019 meededen aan het programma verzorgde Raambekleding Nederland.NL de raamdecoratie. Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van je interieur, het bepaalt de sfeer in een ruimte. Daarnaast zorgt de juiste keuze raambekleding voor mooie lichtinval in huis. We zijn trots dan we een bijdrage hebben kunnen leveren aan alle geslaagde verbouwingen in het programma. 

 

Resultaten verbouwingen

Benieuwd naar de resultaten van de verbouwingen en welke raambekleding er is gekozen? Hieronder vind je er een aantal. 

uitstel van executie keuken voor verbouwing

Keuken voor de verbouwing: kale ramen zonder raambekleding

uitstel van executie keuken na verbouwing raamdecoratie

Keuken na de verbouwing: een sfeervol geheel met mooie plisségordijnen. De plissés maken de ramen direct minder kaal en geven daarnaast de mogelijkheid om te lichtinval in de ruimte te reguleren. 

uitstel van executie badkamer met raamdecoratie van raambekleding nederland.nl

Badkamer na de verbouwing: de donkere kleur van de alimunium jaloezie matcht met het donkere badkamermeubel en contrasteert mooi met met de witte tegels. De jaloezie is uiteraard spatwaterbestendig en zorgt voor voldoende privacy in de badkamer. 

uitstel van executie keuken voor verbouwing

Keuken voor verbouwing: Geen raambekleding. Er komt fel licht binnen door het raam boven de openslaande deuren.

uitstel van executie keuken na verbouwing met vouwgordijn

Keuken na verbouwing: de openslaande deuren naar de tuin zijn voorzien van een lichtdoorlatend vouwgordijn. Dit vouwgordijn filtert hinderlijk licht en geeft direct kleur en sfeer aan de ruimte. Het gordijn contrasteert mooi bij de witte keuken, kozijnen en muren en trekt zo extra de aandacht.