Speciale avondopenstellingen winkel Rijswijk voor nieuwbouwproject

Vorige week organiseerde Raambekleding Nederland.NL twee inspiratie en informatie avonden in de winkel in Rijswijk voor een aantal toekomstige bewoners van nieuwbouwproject De Lanen in Rijswijk. Speciaal voor deze toekomstige bewoners van een prachtig nieuwbouwhuis werd de winkel ‘s avonds geopend. Onder het genot van een hapje en een drankje werden zij geïnformeerd over de raamdecoratie mogelijkheden voor hun toekomstige huis en konden ze onze producten bekijken, testen en kleurstalen uitzoeken en meenemen.

avondopenstelling hapjes drankjes  avondopenstelling informatie over producten geven

Om drukte te voorkomen zijn er twee avonden georganiseerd, waarbij de bezoekers zijn verdeeld over verschillende tijdsloten. Tijdens deze avond vertelden onze medewerkers alles over raamdecoratie, waar je op moet letten wanneer je raamdecoratie aanschaft voor een nieuwbouwhuis en beantwoorden ze eventuele vragen. Via deze weg konden de toekomstige buren ook alvast even kennis maken met elkaar. Het was dus niet alleen informatief, maar ook heel gezellig. 

avondopenstelling winkel entree

Collectiviteitskorting voor nieuwbouw projecten

Wanneer je een nieuwbouwhuis koopt heb je veel raamdecoratie nodig, al je ramen zijn nog kaal bij de oplevering. Je koopt dus in één keer een flink aantal producten. Daarom bieden wij een aantrekkelijke collectiviteitskorting voor nieuwbouwprojecten. Dit houdt in dat toekomstige bewoners van nieuwbouwwoningen een interessante korting op onze raamdecoratie ontvangen wanneer zij deze samen met hun buren inkopen. 

Heb jij ook een nieuwbouwhuis gekocht? Trommel dan je toekomstige buren op en maak kennis met hen en ons tijdens een gezellig avondopenstelling van onze winkel. Wil je meer informatie over onze collectiviteitskorting en de mogelijkheden voor deze exclusieve avondopenstelling? Neem contact met ons op via projecten@raambekledingnederland.nl