Nieuwe Luxaflex Duette Shades collectie

Eerder deze maand lanceerde Luxaflex hun nieuwe collectie Duette Shades. Binnen deze nieuwe collectie vinden we een aantal nieuwe stoffen, kleuren en dessins. De gehele nieuwe collectie is bij ons online te bestellen.

Bekijk Luxaflex Duette Shades

Blikvanger: Elan Metallic Duo Tone

Een blikvanger binnen deze nieuwe collectie is de Elan Metallic reeks. Deze reeks bestaat uit Metallic en Metallic Grain stoffen. Deze stoffen zijn voorzien van een kleine glinstering, waardoor er een metallic look ontstaat. De stoffen zijn Duo Tone en hebben dus een witte achterkant.

Duette Shades Elan Metallic Duo Tone

Zonreflecterend: Elan Topar Full Tone

De Elan Topar Full Tone stoffenreeks is ook nieuw en bestaat uit stoffen welke voorzien zijn van een licht glinsterende coating. Deze coating zorgt ervoor dat zonlicht gereflecteerd wordt, waardoor je in de zomermaanden minder warmte in huis hebt. Wanneer je ’s avonds het licht aandoet geeft deze stof een subtiel glanseffect. De Elan Topar Full Tone is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren en is dus Full Tone, wat betekent dat beide zijden van de stof gekleurd zijn.

Duette Shades Elan Topar

Collectieboek Luxaflex Duette Shades

De volledige nieuwe Duette collectie kun je op je gemak bekijken in het collectieboek. Dit collectieboek hebben wij in onze winkel staan, maar is hieronder ook digitaal te bekijken. Alle collecties en kleuren vind je terug in dit sfeervol vormgegeven collectieboek. Het is tevens mogelijk om via onze website kleurstalen aan te vragen, zodat je een kleur thuis kunt bekijken.

Certificatie voor Duette Shades stoffen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Luxaflex. Luxaflex raamdecoratie is dan ook duurzaam ontworpen en draagt bij aan duurzaamheid, bijvoorbeeld door de goede isolerende werking. Duette Shades zijn Cradle to Cradle Certified. Dit betekent dat deze producten gemaakt worden zonder de natuur uit te buiten en deze aan het einde van de levensduur gerecycled worden. Zo kies je met Duette Shades niet alleen voor stijlvolle, functionele raambekleding, maar maak je ook een duurzame keuze die ten goede komt aan het milieu.

Bekijk Luxaflex Duette Shades

nieuwe collectie duette shades