Luxaflex® Powerview | Slimme raamdecoratie op maat

PowerView® is een nieuw gemotoriseerd bedieningssysteem van Luxaflex®. Hiermee kun je jouw raambekleding eenvoudig bedienen via een afstandsbediening of via een app op je telefoon of tablet. Het is een slimme manier om de lichtinval in je huis te regelen of je nu jouw raambekleding naar boven of beneden wilt bewegen of wilt tuimelen.

Het PowerView® systeem werkt draadloos en is volledig vooraf programmeerbaar. Met dit systeem kun je eenvoudig alle PowerView® raamdecoratie bedienen; van één raam tot het gehele huis. Allemaal naar jouw eigen wens. Bovendien is het PowerView® systeem zo ingesteld dat deze kan reageren op daglicht. Zo herkent de PowerView® Hub zonsopgang en -ondergang, waardoor de raambekleding automatisch in beweging komt en in de door jouw ingestelde ochtend of avond positie komt te staan.

Bijkomend voordeel is dat PowerView® geheel koordloos is waardoor het geen gevaar vormt voor kinderen en huisdieren. Raambekleding met PowerView® voldoet daarom aan de Childsafety regelgeving.

Bedieningsmogelijkheden

Bij PowerView® heb je diverse mogelijkheden wat betreft het bedienen van jouw raambekleding. Om te beginnen is er de PowerView® Pebble afstandsbediening, een stijlvolle handbediening die je toegang geeft tot het gehele PowerView® systeem. Met één druk op de knop bedien je eenvoudig één of meerdere soorten raambekleding met PowerView®. Je kunt deze handbediening koppelen aan maximaal zes individuele producten of groepen van producten. De Pebble afstandsbediening geeft je ook de mogelijkheid om voor ieder product een favoriete positie in te stellen, zodat het bedienen van je raambekleding nog eenvoudiger wordt!

Naast de Pebble handbediening kun je kiezen voor een wandbediening. Deze werkt hetzelfde als de Pebble, alleen zit de wandbediening op een vaste plek in jouw huis. De wandbediening kun je eenvoudig monteren om zo vanaf één centrale plaats jouw PowerView® raambekleding in huis te bedienen.

Een Scene controller is ook een eenvoudige manier om je PowerView® raambekleding te bedienen. Met de Scene controller kies je een geprogrammeerde scene uit, bijvoorbeeld: filmavond, koud weer, koken, lezen of nacht. Zo kun je eenvoudig jouw raambekleding instellen voor de juiste momenten! Voor het gebruik van een Scene controller heb je een hub nodig. De Scene controller is verkrijgbaar in zowel een hand- als een wandbediening in combinatie met een Pebble afstandsbediening.

PowerView® app

1. PowerView® hub
2. Powerview versterkers

Je kunt ook gebruik maken van de PowerView® app, welke te downloaden is voor Android en Apple iOS. Hiervoor heb je de PowerView® hub nodig. Dit is een apparaat dat je aan je internetrouter koppelt, waardoor deze via je netwerk verbinding maakt. Zie nummer 1 in het aansluitschema voor PowerView® hierboven. Om alle raamdecoratie in huis te bereiken kan het zijn dat een of meerdere versterkers nodig zijn. Zie nummers 2 in het aansluitschema voor PowerView® hierboven. Door de app kun je jouw smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening voor de PowerView® raamdecoratie in je huis. Via de app kun je jouw eigen gepersonaliseerde scenes aanmaken, bedienen en beheren. Met een enkele druk op de knop bepaal je welke scenes je wilt activeren. Dit kan gedaan worden per individuele ruimte maar je kunt ook verschillende ruimtes samenbrengen in één scene. Het PowerView® systeem is geschikt voor tablets en mobiele apparaten van Apple iOS en Android.

In de PowerView® app zit ook de optie Remote connect. Dit bied je de mogelijkheid om vanaf elke plaats ter wereld jouw raambekleding te bedienen. Handig als je bijvoorbeeld bent vergeten je raamdecoratie te sluiten voordat je op vakantie ging. Ook kun je via Remote connect aanwezigheidssimulatie creëren via gepersonaliseerde scènes, om zo de indruk te wekken dat er mensen aanwezig zijn in huis. Ideaal voor inbraakpreventie!

PowerView® opties

Tijdens het bestellen kun je kiezen uit de diverse opties. Zo heeft Luxaflex® al een aantal sets gemaakt waarmee je direct van start kunt. Kies je voor bediening middels een Pebble afstandsbediening dan kun je een set kopen inclusief Scene controller. Kies je voor bediening middels de app dan kun je kiezen voor de Smart Kit. Je krijgt dan een hub, een versterker en een Pebble handbediening. Een hub heb je ten alle tijden nodig wanneer je de producten via de app wilt bedienen. Mocht je al een PowerView® hub en alle benodigde bedieningssoorten hebben, dan kun je het product inclusief PowerView® motor bestellen, maar exclusief toebehoren, hiervoor kun je namelijk de reeds aanwezige opties gebruiken.

Om het bereik van Powerview Hub te verhogen kun je gebruik maken van een versterker. Deze kan op elk stopcontact in huis geplaatst worden om het zendbereik van de hub te vergroten. Hierdoor kun je al jouw PowerView® raambekleding door het hele huis met je app bedienen.PowerView® is mogelijk bij de volgende producten.
Klik en bereken direct je prijs!

Luxaflex® Twist rolgordijnen

Luxaflex® Vouwgordijnen (niet mogelijk bij gevoerde uitvoering)

Luxaflex® Rolgordijnen Large

Luxaflex® Plisse Gordijnen 32 mm

Luxaflex® Duette Shades

Luxaflex® Aluminium Jaloezieen 16 mm

Luxaflex® Aluminium Jaloezieen 25 mm

Luxaflex® Houten Jaloezieen 50 mm