Bekijk hem nu online, de Luxaflex® Plisse Gordijn Collectie 2020

Benieuwd naar de Luxaflex® Plisse collectie van 2020? Bekijk het gehele collectieboek dan direct online! Eenvoudig meer dan 50 pagina's aan inspiratie doorbladeren vanaf de bank!
Het boek is ingedeeld in overzichtelijke pagina's met stoffen uit bepaalde collecties bij elkaar. Per kleur is er een handige knop naar het product op onze site tevinden. Daar kun je direct jouw prijs uitrekenen


Laat je inspireren door de vele verschillende collectie en kleuren. Vergelijk ze, en kies jouw favoriet uit. Je kunt via de knop bij het door jou gekozen stofje direct naar het juiste product toe. Hier kun je jouw prijs uitrekenen en direct ook gratis kleurstalen aanvragen van jouw favoriete stof. 

 

Bij het berekenen van je prijs is kun je ook direct kiezen uit de vele bedieningsmogelijkheden die je ook in het collectieboek tegenkomt. Kies bijvoorbeeld een plisse gordijn met koordloze literise bediening of elektrisch powerview systeem. Opzoek naar een oplossing waarbij je niet hoeft te schroeven? Kies dan voor de Luxaflex® trufit oplossing voor jouw plisse gordijn.