Centralisering van winkels

Bij Raambekleding Nederland.NL verleggen we onze focus richting online en advies aan huis. Om deze reden hebben we ervoor gekozen onze winkels de centraliseren en hierbij de locatie in Rijswijk aan te houden als grote showroom.

Winkel Eindhoven

Onze winkel in Eindhoven is vanaf heden gesloten. Dit betekent echter niet dat we in deze regio niet meer actief zijn. Via onze website kun je een advies aan huis afspraak bestellen. Een van onze experts komt dan bij je thuis met samples en showmodellen en adviseert jou over de juiste raambekleding. Daarna meet deze ook direct de namen in. Daarnaast kun je gebruik maken van onze meetservice, zowel digitaal via een live video afspraak als een meetafspraak met een adviseur.

Winkel Utrecht

Ook onze winkel in Utrecht is vanaf heden gesloten. Wil je onze producten in het echt bekijken? Dan ben je welkom in onze winkel in Rijswijk. Ben je niet in gelegenheid om naar onze winkel te komen of woon je te ver weg? Dan komen wij naar jou! Wanneer je een advies aan huis afspraak bestelt komt onze expert bij je thuis. Tevens kun je gebruikmaken van onze meetservice. 

Kleurstalen aanvragen

Wanneer je enkel de kleur van een product wilt zien je ook gratis kleurstalen aanvragen op onze website. Dit doe je op een productpagina onder het kopje kleurenstalen aanvragen. De stalen worden dan zo spoedig mogelijk naar je opgestuurd. Zo kun je in alle rust een kleurkeuze maken.