Binnenkijken bij Zuiver Media - Houten jaloezieën voor brede ramen

Nabij Rotterdam Airport vind je het gloednieuwe kantoor Zuiver Media; een prachtig pand met industriële uitstraling. Het kantoor heeft veel ramen, welke over de gehele breedte van de achterkant en zijkanten van het gebouw doorlopen. Al deze ramen heeft Raambekleding Nederland.NL mogen voorzien van houten jaloezieën. Een mooi project, met een nog veel mooier resultaat!

zuiver media houten jaloezieën kantoor

kantoor zuiver media jaloezieen   kantoor zuiver media met houten jaloezieen

Voordat het bedrijf in maart kon verhuizen naar dit prachtige pand moest er natuurlijk raamdecoratie worden opgehangen. Dat zij hiervoor bij Raambekleding Nederland.NL aanklopten was geen verrassing. Zuiver Media en Raambekleding Nederland.NL gaan namelijk al jaren terug. Toen Raambekleding Nederland.NL nog in de kinderschoenen stond, zat ons kantoor in hetzelfde pand als dat van Zuiver Media. Nu, jaren later, hebben wij nog steeds goed contact met Zuiver Media. Wij verzorgden daarom maar al te graag schitterende raamdecoratie voor ze.

vergaderruimte met houten jaloezieen

brede ramen vergaderzaal met houten jaloezieen  houten jaloezieën antraciet kantoor

Onze monteur heeft alle ramen ingemeten. Zuiver Media heeft op advies van Raambekleding Nederland.NL gekozen voor houten jaloezieën. Ze hebben wel nog even getwijfeld over elektrische bediening, maar uiteindelijk is het handbediening geworden. Het kiezen van de kleur van de houten jaloezieën was gemakkelijk. Er is voor een donkere kleur jaloezie gekozen, zodat deze mooi past bij de donkere kozijnen van het pand.

bendenkantoor zuiver media houten jaloezieen

houten jaloezieen antraciet  kantoor jaloezieen

Inmiddels hangen de houten jaloezieën al ruim een half jaar voor de ramen bij Zuiver Media en zijn zij er nog steeds zeer tevreden over. De jaloezieën staan meestal volledig open, zodat er veel licht naar binnen komt. Uiteraard worden ze lamellen bij hinderlijk licht gekanteld, zodat er altijd goed gewerkt kan worden.

houten jaloezie antraciet

jaloezieën naast elkaar kantoor

Product

Label 65® Houten Jaloezie 50 mm “trendy”
Kleur lamellen: Antraciet 3006
Kleur ladderband: Antraciet 040