Binnenkijken bij Starware – Abachi houten jaloezieën voor kantoor

Eind vorig jaar verhuisde de medewerkers van het hoofdkantoor van Starware naar hun huidige kantoor in Gouda. Welke raamdecoratie er in dit nieuwe pand moest komen was vanaf het begin gelijk duidelijk; houten jaloezieën. Raambekleding Nederland.NL mocht het pand voorzien van grijze Abachi jaloezieën en het resultaat delen we graag!

houten jaloezieën kantoor

grijze houten jaloezieen kantoor

Dankzij een moodboard wisten ze bij Starware van tevoren al dat ze houten jaloezieën voor de ramen wilden hangen. Het pand heeft van zichzelf een industriële uitstraling. Door jaloezieën voor de ramen te hangen wordt er meer sfeer gecreëerd. Daarnaast zijn jaloezieën de ideale raambekleding voor het kantoor van Starware, omdat je gemakkelijk met het licht kunt spelen. Aangezien er bij Starware veel op computerschermen wordt gewerkt, is het belangrijk dat het licht goed kan worden bijgesteld. Zo blijven de schermen altijd goed zichtbaar en kan er fijn worden gewerkt.

kantine zonder raambekleding   kantine met houten jaloezieen als raamdecoratie

kantine grote ramen met houten jaloezieen

In de zoektocht naar een partij die de raamdecoratie kon leveren heeft Starware bij een aantal bedrijven offertes opgevraagd. Uiteindelijk kozen ze voor Raambekleding Nederland.NL. Hierna hebben wij het bedrijf volledig ontzorgd. Zo is er een monteur langsgekomen die alle ramen heeft opgemeten. Deze maten zijn voor het bedrijf ingevoerd, zodat zij enkel de bestelling hoefden te controleren voordat deze geplaatst kon worden. Nadat de jaloezieën geleverd waren heeft een van onze monteurs de ruim 55 houten jaloezieën gemonteerd. Een flinke klus met een prachtig resultaat!

houten jaloezieen industrieel pand

Product

Label 65® Abachi Houten Jaloezie 50 mm "Exclusief"
Lamel kleur: RBN 7005 grijs
Ladderband kleur: Grijs LB-104