Binnenkijken bij: Slot Zuylen

Je hebt mooie projecten en je hebt bijzondere projecten, Slot Zuylen past zeker in die laatste categorie. Op deze prachtige locatie mochten wij vier ruimtes voorzien van nieuwe vouwgordijnen. Een opdracht die zeker het delen waard is.

vouwgordijnen slot zuylen

vouwgordijnen slot zuylen

Slot Zuylen is een oud kasteel aan de Vecht, net buiten Utrecht. Dit kasteel heeft meerdere bewoners gekend en is nu al ruim vijftig jaar als museum opgesteld voor publiek. De gordijnen die voor de ramen hangen zijn de originele gordijnen van het kasteel. Om deze te beschermen tegen verkleuring hangen er ook vouwgordijnen voor de ramen.

vouwgordijn slot zuylen

vouwgordijnen slot zuylen

Een aantal van de oude vouwgordijnen in het slot werkte niet meer naar behoren. Dit is dan ook de reden dat er nieuwe vouwgordijnen moesten komen. Onze monteur is naar Slot Zuylen afgereisd om daar de vouwgordijnen op de millimeter nauwkeurig in te meten. Dat is best een uitdaging bij zulke hoge ramen.

vouwgordijn slot zuylen

vouwgordijnen slot zuylen   vouwgordijnen slot zuylen

Ook het monteren van de vouwgordijnen is uitgevoerd door een van onze monteurs. Op deze manier hebben wij Slot Zuylen volledig ontzorgd en waren zij ervan verzekerd dat de vouwgordijnen goed gemonteerd zouden worden, zodat deze weer jaren mee kunnen.

vouwgordijn slot zuylen   vouwgordijnen slot zuylen

vouwgordijnen slot zuylen

Slot Zuylen is er blij met de nieuwe vouwgordijnen. Het ziet er niet alleen fris uit, maar ze zijn ook gemakkelijk te bedienen. Dit maakt het voor de medewerkers makkelijker om de vouwgordijnen omhoog of juist geheel naar beneden te doen.

vouwgordijnen slot zuylen   vouwgordijn slot zuylen