Binnenkijken bij: Marjolijn en Tim

Deze keer reisden we af naar Ridderkerk, waar we binnen mochten kijken bij Marjolijn en Tim. Het sfeervolle hoekhuis van het stel heeft Raambekleding Nederland op alle verdiepingen mogen voorzien van nieuwe raambekleding. Wij gingen langs om het eindresultaat vast te leggen.

woonkamer houten jaloezieën gordijnen

witte houten jaloezieën met vitrage gordijnen   gordijnen jaloezieën woonkamer

In het hoekhuis vinden we een flinke raampartij in de woonkamer. Fijn voor de lichtinval in huis, maar het genereert ook veel inkijk. Om deze reden is er hier gekozen voor een combinatie van witte houten jaloezieën en vitrage gordijnen. De jaloezieën gaan de inkijk tegen en filteren het zonlicht. De vitrages vormen een sfeervolle afwerking en kleuren mooi bij de rest van het interieur.

woonkamer vitrage gordijnen

vitrage gordijnen label65

Op de bovenverdieping zijn alle ramen voorzien van rolluiken. Wanneer deze luiken omhoog zijn, hangen er vitrage vouwgordijnen voor de ramen te schitteren. Op deze manier hangt er overdag toch raambekleding voor de ramen. Voor deze vouwgordijnen is de Adria stof gekozen, welke een zichtbare weefstructuur heeft.

vouwgordijn vitrage stof   vouwgordijn vitrage

In de hal vinden we twee kleine ramen op ooghoogte. Om hier de inkijk tegen te gaan is er gekozen voor witte houten jaloezieën. De gekantelde lamellen creëren in een handomdraai de gewenste privacy, zonder al het licht weg te nemen.

witte houten jaloezieën kleine ramen

witte houten jaloezie   witte houten jaloezie trendy

Marjolijn en Tim hebben onze winkel bezocht om een kleurkeuze te maken en de producten in het echt te bekijken. Hierna hebben ze gebruik gemaakt van onze inmeet- en montageservice. Ze zijn erg tevreden met het resultaat en gaan nog lang plezier beleven aan hun raambekleding.

woonkamer jaloezieën gordijnen

houten jaloezieën wit met vitrage gordijnen in woonkamer

Producten

Label 65® Gordijn Transparant Vitrage Vlinderplooi
Stof: Rimini 2906
Afwerking: Loodveter

Label 65® Houten Jaloezie 50 mm “Trendy”
Kleur: Wit 3001 Label 65®

Label 65® Vouwgordijnen Vitrage Transparant
Stof: Adria 103