Binnenkijken bij: Katarina

In het Brabantse Breda vinden we het huis van Katarina. Een sfeervolle woning, waar wij de gehele benedenverdieping hebben mogen voorzien van Dupli Shades (Duettes). Wij gingen langs bij Katarina om het eindresultaat vast te leggen.

witte dupli shades in erker

dupli shades antraciet top down bottom up

In de woonkamer vinden we een erker met Dupli Shades. Er is hier gekozen voor een lichte kleur, welke goed past bij het lichte kozijn. Er is hier gekozen voor een spankoord model, waarbij er aan de boven en onderzijde twee spanvoetjes in het kozijn gemonteerd zitten. Zo blijven de Dupli’s altijd netjes langs het raam hangen deze niet voor het glas in lood.

witte dupli shades erker top down

witte dupli shades top down bottom up in kozijn   dupli duette shades erker

De Dupli Shades zijn top down bottom up te bedienen via handgreepjes op het product. Zo kun je in een handomdraai de Dupli’s op de gewenste positie voor het raam hangen. Om inkijk tegen te gaan kunnen deze bijvoorbeeld onderin het raam worden gehangen.

dupli duette shades smalle ramen top down

dupli shades smalle ramen

Ook aan de achterzijde van de benedenverdieping vinden we Dupli Shades. De achterpui bestaat uit meerdere smalle ramen, elk voorzien van een eigen Dupli Shade. Er is hier gekozen voor een donkere kleur, welke mooi aansluit bij het zwarte kozijn.

dupli shade achter deurklink   dupli shades dubbele deur

Deze Dupli Shades zijn wederom spankoordmodellen, waarbij de spanvoetjes in of op het kozijn zijn vastgezet. Het voordeel van Dupli Shades / Duettes is dat het een smal product is, waardoor deze achter een deurklink past. Doordat het product met spankoorden vast zit, blijft de Dupli ook goed op de plek hangen wanneer de deur open staat.

dupli duette shades top down bottom up

dupli shades antraciet

Producten

Label 65® Dupli Shades Spankoord - Semi Transparant
Stofkleur: Wit P 5200
Profiel kleur:Wit met witte handgreepjes

Label 65® Dupli Shades Spankoord - Semi Transparant Duo Tone
Stofkleur: Donker Antraciet / Wit P 7525
Profiel kleur: Antraciet met zwarte handgreepjes