Binnenkijken bij: Jolanda

In het Noord-Hollandse Aalsmeer vinden we de sfeervolle woning van Jolanda. Raambekleding Nederland heeft haar huis mogen voorzien van jaloezieën, rolgordijnen en een vouwgordijn. We zijn langsgegaan bij Jolanda om het eindresultaat vast te leggen.

houten jaloezie woonkamer

vouwgordijn slaapkamer

In de woonkamer vinden we een groot raam bij de eethoek. Dit raam zit aan de straatkant, wat tevens de zonkant is. Om zonlicht buiten te houden én inkijk tegen de gaan is er hier gekozen voor een houten jaloezie. Jolanda heeft gekozen voor zwarte accenten in haar zachte interieur om hiermee de woonkamer een stoere uitstraling te geven. De zwarte kleur van de jaloezie past hier heel erg goed bij.

houten jaloezie eethoek

zwarte houten jaloezie   zwarte houten jaloezie eethoek

In de keuken is er gekozen voor een semi transparant rolgordijn. De stof filtert hinderlijk zonlicht, maar laat daarnaast ook nog voldoende licht door. Tevens is een rolgordijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken, hiermee is dit de ideale raambekleding voor de keuken.

rolgordijn keuken   semi transparant rolgordijn

Jolanda vind een goede nachtrust voor haar kinderen heel belangrijk. Daarom is er voor deze slaapkamers gekozen voor een verduisterend rolgordijn met cassette en zijprofielen. Hierdoor ontstaan er geen lichtkieren en zijn de slaapkamers dus echt goed donker.

cassette rolgordijn verduisterend slaapkamer

verduisterend cassette rolgordijn slaapkamer   verduisterend cassette rolgordijn slaapkamer

In haar eigen slaapkamer wilde Jolanda graag iets anders dan een rolgordijn, raambekleding dat meer sfeer geeft in de slaapkamer. Daarom is er hier gekozen voor een verduisterend vouwgordijn. Om toch een eenheid te creëren is de kleur van het vouwgordijn afgestemd op de kleur van de
rolgordijnen in de overige kamers.

verduisterend vouwgordijn slaapkamer

verduisterend vouwgordijn slaapkamer   verduisterend vouwgordijn slaapkamer

Op de bovenverdieping vinden we naast slaapkamers ook een werkkamer. Hier is er wederom gekozen voor een rolgordijn. De verduisterende stof houdt fel licht tegen, zodat er altijd goed gewerkt kan worden. Aangezien hier enkel wordt gewerkt is een cassette of zijprofiel niet nodig.

werkkamer rolgordijn   werkkamer rolgordijn

Jolanda is erg tevreden met het eindresultaat en onze service. Zowel het inmeten als monteren van de nieuwe raambekleding heeft ze uitbesteed aan onze monteur. Ze is tevens naar onze winkel geweest, om hier de producten te bekijken en juiste kleuren uit te kiezen.

zwarte jaloezieen eethoek

Producten

Label 65® Houten Jaloezie 50 mm “Trendy”
Lamelkleur: Zwart 3008
Kleur ladderband: Zwart 016 - 25 mm ladderband

Label 65® Rolgordijn Verduisterend Cassette
Stofkleur: Grijs BO 107

Label 65® Vouwgordijnen Verduisterend
Stof: Novara 1505
Afwerking: Baleinen aan voorzijde

Label 65® Rolgordijn Uni Verduisterende Stof
Stofkleur: Taupe 506
Onderlat: Type 16 Ovaal in de stof

Label 65® Rolgordijn Uni Semi Transparante Stof
Stofkleur: Grijs 355
Kleur onderlat: Type 14 Rond – Aluminium