Binnenkijken bij: Infinea (Zorg Diensten Groep) - Rolgordijnen als zonwering

Het kantoor van Infinea (onderdeel van Zorg Diensten Groep) in Rijswijk is onlangs aangekleed met prachtige rolgordijnen. Bij de ramen aan de zonkant van het kantoor hadden medewerkers last van hinderlijk zonlicht. Dit zonlicht zorgde er vooral voor dat het erg warm werd binnen. Om deze reden zocht Zorg Diensten Groep passende raamdecoratie voor de ramen op deze locatie. Een project waar wij uiteraard graag bij hebben geholpen.

rolgordijnen kantoor zorg diensten groep

rolgordijnen zonwering zorg diensten groep

Na een online zoektocht kwam Zorg Diensten Groep bij Raambekleding Nederland.NL terecht. Ze hebben vervolgens contact opgenomen en met een van onze medewerkers overlegd over het zonlicht en warmte probleem. Hierna hebben wij een aantal oplossingen, passend bij het huidige interieur, aangedragen. Uiteindelijk is de keuze op rolgordijnen gevallen.

lichtdoorlatend rolgordijn zonwering

De rolgordijnen zijn lichtdoorlatend. Hierdoor komt er in gesloten stand voldoende daglicht naar binnen, maar wordt het hinderlijke licht gefilterd. Daarnaast is er voor een witte kleur gekozen, welke het zonlicht weerkaatst. Hierdoor blijft de temperatuur binnen een stuk aangenamer. Tevens past deze kleur goed bij het interieur van het pand.

rolgordijnen zonwering infinea zorg diensten groep

rolgordijnen met bedieningsketting   lichtdoorlatend rolgordijn zonwering kantoor

Een van onze monteurs heeft de raamdecoratie ingemeten en gemonteerd, zodat het bedrijf er verder geen omkijken naar had. De samenwerking verliep voorspoedig en is door Zorg Diensten Groep als prettig ervaren. Ze zijn dan ook erg tevreden met de rolgordijnen. Deze doen wat ze moeten doen en daarnaast ziet het er prachtig uit. Een geslaagd project!

zonwerende rolgordijnen kantoor

Product

Dit product is verkrijgbaar op aanvraag. Informeer naar de mogelijkheden via projecten@raambekledingnederland.nl